Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Otis se konečně dokáže uvolnit, a to často a impozantně, jenže tlak na výkon se stupňuje, ve škole řádí chlamydiová infekce a kamarádi se potýkají s novými problémy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príliš veľa LGBT, príliš veľa masturbujúcich tínedžerov doplnené o rasistický vedomostný kvíz v ktorom dominuje cocoa girl...Ak človek čas od času trávi čas aj s tínedžermi presne vie, čo ich trápi a určite to nie sú debaty o tom, či homosexuálny vzťah je v súlade s vierou a určite sú lídrami vo vedomostnom kvíze osadníci z Katanu. Seriál na svoju hranú politickú korektnosť dopláca aj na úkor toho, že sa snaží pôsobiť vtipne, avšak tínedžerským mozočkom to stačí, rovnako ako starším pánom, ktorí pri predstave že Asa má stále iba 16 a masturbuje v seriály ostošesť musia byť v siedmom nebi. Riadne trápenie, ktoré mám našťastie za sebou a serióznejšia tvár seriálu v druhej série v porovnaní s tou prvou vyznela ešte trápnejšie. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně dlouho očekávaná druhá série jednoho z nejvtipnějších, nejoriginálnějších a zároveň tak lidského seriálu poslední doby. S ní se vrací i staré postavy, které je od prvních dílů dobré vidět, a zároveň pár nových postav, ke kterým si divák najde cestu. Co se humoru týče, je to o něco slabší než první série, chybí tomu silnější hlášky, situace už nejsou tak "extrémně" ujeté jako bývaly, sprosťárny se zmírnily , ale naopak to nabírá na dramatičnosti a teen vztazích, spolu s depresivním koncem mi to místy přišlo jako hybrid 13 reasons:D Bylo to svižné, vztahově propletené, ale od půlky možná až moc okaté a předvídatelné, že "kdo s kým skončí" a taky trochu přepláclé, kdy se v jednom momentě obracely karty a z hetero se stávali homo a naopak. Od sexuální poradny se upustilo a zabruslilo se více do školy jako takové a konec nechal opět otevřeno pro další sérii. Sjeto za jeden den, tyhle věci me prostě baví, i když žádná intelektuální a existenční pointa v tom nebude. ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K druhé sérii už se nijak dalekosáhle vyjadřovat nebudu. Je v podstatě jen gradací veškerého humusu z první série. Po stránce filmařské jsou kvalitní všechny díly první i druhé série. Hodnotově však jde celý seriál úplně mimo můj směr. Heterosexuální páry už jsou zde ve znatelné menšině, hranice toho, co je ještě považováno za normální, se dále posouvají, a tak, upřímně řečeno, na třetí sérii už ani nejsem zvědavý a rád si ji odpustím. 45% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlajková loď Netflixu a nejsilnější dramedy současnosti! Přesně tak bych zkráceně popsal druhou sérii loňského seriálového blesku z čistého nebe. Ten měl pro mě osobně pomalejší start, přeci jen mi trvalo skoro půl roku těch 8 dílů dokončit. Další 7hodinová nálož zvratů a emocí z anglické střední školy přinesla ale něco víc než jen svěží vítr. Rozhodla se na nás zaútočit těžkotonážní palbou plnou soucitu, pochopení, lítosti i zalíbení. Na těch projektech z reálného života je nejhorší, že se člověk dost často ztotožňuje s danými hrdiny. A zrovna u Sex Education se to stává až moc často. Nutně potřebuju 3. sezónu! [viděno na Netflixu] ()

Lukin413 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubylo sexuální výchovy, přibylo vztahových veletočů, přibylo klišé. Stále je tu mnoho svěžího a originálního, stále je tu mnoho zajímavých postav. Objevilo se i několik temnějších motivů (drogy, sebepoškozování, sexuální agrese), až na výjimky ale serial klouže spíše po povrchu. Více mu sedí humorná část spektra filmového vyprávění, například stylizace závěrečné divadelní hry je bezchybná. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Anne-Marie Duff, ktorá hrá matku Maeve (Emma Mackey), je známa tým, že hrá Fionu Gallagher v seriáli Shameless (2004), kde hrá mladú dospelú z robotníckej triedy bez matky, rovnako ako Maeve. (Pat.Ko)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama