Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ukáže se, že Otisovým skrytým talentem je masturbace. Dokáže ale ovládnout svoji nezkrotnou touhu po Ole? Mezi studenty vypukne panika kvůli epidemii chlamydií. (Netflix)

Recenze (24)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechna negativa první série se sešla napěchována do jednoho dílu. Snad to byla výjimka. Chyběl syn ředitele, jedna z nejzajímavějších postav. Otis byl přehnaný v každé své vteřině na scéně. Humor žádný. Teplý kamarád se takřka jen vřeštivě tlemil. A i další postavy ze svého repertoáru vytáhli jen to nejhorší, co umí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda druhé sezóny mě tedy dvakrát neoslovila, zase tady jednou byla spousta infantilního humoru. Pokud je seriál určen spíše teenagerům, nejsem si jistý, jestli tyhle vtípky i pro ně nebudou trochu chabé. Každopádně musím vyzdvihnout výkon Bena Kingsleyho v roli Oly. 3*- ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný start druhé sezóny. Otis už se nebojí svého těla, ba právě naopak. Maeve je zpět a zdá se, že její návrat přinese komplikace do Otisova nového vztahu. Opět výborný mix humoru, absurdních situací a sexu. O ten tu však nejde výhradně a v první řadě. Stejně jako v předchozích dílech je jen prostředkem, skrze něj nahlížíme na vztahy hrdinů... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý seriál pre trinásťročné deti a pedofilov, ktorý na masturbujúceho Otisa musia pozerať s otvorenými ústami a rukami plnými práce...Zo série Prci, prci, prcičky som vyrástol už dávno, ale snažím sa pochopiť čo dnešnú generáciu fascinuje na tomto seriály nakoľko zákutia ľudskej psychiky ma vždy fascinovali. Najmä tie menej vyspelé mysle... ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší eso v rukávu streamovacího giganta jménem Netflix za loňský rok je konečně zpátky a začíná se hned přesně tak precizně, jako se loni příběh zakončil. Povede se to málokdy, ale už teď cítím, že Sex Education je tím seriálem, kde navazující série předčí tu původní. ()

molcan2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počnúc jednou z najvtipnejších a najkrajšie zostrihaných úvodných sekvencií, aké som kedy mal tú česť sledovať, bola táto epizóda čistou radosťou. Sadnúť si k tomuto dielu bolo ako vrátiť sa do školy po dlhých letných prázdninách; bolo skvelé vidieť známe tváre a dohnať ich život. 10 z 10. ()

Reklama

Reklama