Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Radar píše týdenní situační zprávu - Hawkeye operuje zraněného vězně, který se zmocní skalpelu a ohrožuje ostatní, pak se snaží flirtovat s novou sestrou, Frank má konflikt s Klingerem, jehož dívka doma v USA se chce vdát, a Henry kvůli tomu povolává psychiatra, majora Freedmana. (TV Nova)

Recenze (8)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prisoner recaptured by Corporal Max Klinger who sustained loss of personal property. Please see requisition form S427J-9 requesting replacement of one brassiere brand name, Miss High Rise, 36 B-cup." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Řekněte mi, co se vám na něm nelíbí?" Na Klingerovi v dámských šatech, šátkem na hlavě, s kabelkou, samopalem a botách na podpatku? Dám se podat, protože mně a Henrymu připadá do služby naprosto připravený. Nicméně Radarova týdenní zpráva obsahuje docela dost další zábavy v podobě originálního způsobu výroby červeného vína či líbání pacientčina teploměru. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je rozhodně znát rozdíl mezi epizodami, které se točili na začátku seriálu a na konci. Propast je místy astronomická. A tenhle patří k těm lepším, jednak drama, jednak se člověk směje. ()

Reklama

Reklama