Reklama

Reklama

VOD (1)

Agentka FBI je zatažena do vyšetřování kolegy ohledně nadpřirozena. (Disney+)

Recenze (84)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá kamera výborne zaznamenávajúca exteriéry zaujme, avšak pozornosť dostáva najmä ústredná dvojica vyšetrovateľov, Mulder-Scully, v podaní D. Duchovneho a G. Anderson. Pre znalého diváka najkultovejšie vyznieva Cigarette Smoking Man, čo dodáva udalostiam tajuplnú atmosféru. Už prvý prípad vynára viac otázok, ako odpovedí a necháva vyniknúť Mulderovu otovrenú myseľ v súboji s racionalitou Scullyovej. Na plný počet to nie je, ale ako úvod do seriálu rozhodne vydarená epizóda. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám seriál neuvěřitelně rád. Jako malej jsem prosil rodiče, aby mě nechali večer koukat a nakonec jsem se u něj vždy strašně bál. Tak to chodilo týden, co týden. Jenže vzpomínky a nostalgii stranou. Nyní koukám na celý seriál znovu a pilotní patří (samozřejmě jen dle mého názoru) k těm slabším. Což samozřejmě neznamená nic špatného. Naopak jsem rád, že úvod nebyl slabý a přesto byl v dalších částech překonán. Chemie Scullyová/Mulder funguje od samého začátku a ufouni již začínají ufounovat. Jen to pořád trošku drhne. Kvalita teprve přijde. ()

Reklama

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní pilot, spooky malder jede na jiné vlně a věnuje se x files nevysvětlilnym případům, dostává novou kolegyni skajly aby na něho dohlidla. Malder hned v prvním díle 100% prokáže existenci Ufos ale bohužel je tu ten fakin goverment co všechny důkazy zničí a malder tak zase vypadá jako blázen. Scally napíše absolutní Bull do konečné zprávy i když jasně viděla že se to prostě nedá vysvětlit je to non beliver. Fakt dobrá rozjezdova epizoda. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý začiatok seriálu. Perfektný herci, dej, skvelé budovanie a udržanie atmosféry, nechýba tajuplnosť, chémia medzi hlavnými postavami, no aj napriek týmto kladom to pre mňa nie je za plný počet. Mulder zo Scullyovou dokážu zaujať, príbeh pripútať, ale niečo tomu chýba. Inými slovami povedané sú aj lepšie diely. 80% - 4* ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osudové přidělení agentky Scullyové jako dozoru nad nejvrtavějším agentem FBI navždy změnilo světovou seriálovou tvorbu, podnítilo snahu všech konspiračních teoretiků a milovníkům záhad darovalo bezednou studnici inspirace. A přitom ta úvodní třičtvrtěhodinka proběhne jen tak jakoby se nechumelilo. Ale kulty vždy začínaly nenápadně. Nejzásadnější perličkou je tak to, že archnemesis hlavní dvojice se v seriálu objeví už po třech minutách.. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (26)

  • Když Scullyová (Gillian Anderson) poprvé vstoupí do Mulderovy (David Duchovny) kanceláře a dívá se na zeď, můžeme si všimnout, že plakát „I Want to Believe“ lze vidět celý. V dalším záběru, kdy Scullyová prochází kolem plakátu, je již částečně skrytý za papíry, které jsou před ním naskládané. (Kubaaa97)
  • Prvý diel sledovalo 12 miliónov divákov. (kacer4)

Reklama

Reklama