Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti Mulder a Scullyová pátrají po svém synovi. Zjišťují ale, že nejsou sami. Za každou cenu ho chce najít také Kuřák, který plánuje vyhlazení lidstva za využití mimozemského patogenu. Jejich syn je jediným možným protilékem... (TV Prima)

Recenze (30)

jefff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím, že jde o dost možná nejslabší díl v historii Akt X. Carterovi a spol ujel vlak. Zpracování je překotné, zastaralé a snahy o modernizaci vyzněly spíš úsměvně. Příběhově se Akta snaží šokovat, ale vzhledem k tomu, že v původních sériích šel děj kupředu hlemýždím tempem a teď v jednom novém dílu se stane zvratů podobně jako ve všech předchozích dohromady, vyznívá to spíš jako parodie. Škoda, naprosto nefunkční a dehonestující původní mytologii. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nielenže úvodná časť jedenástej série tú desiatu ešte viac zosmiešnila ale posunula celú hlavnú dejovú líniu seriálu niekam do...Starý Spender už nehúli cez dieru v krku, Skinnerova lojalita sa opäť otriasa v základoch a ten koniec radšej komentovať nebudem. Väčšina ľudí má kamarátov, ktorý nevedia kedy prestať piť. Chris Carter nevie, kedy prestať natáčať Akty X. Od príchodu Doggeta a Reyesovej to išlo zo seriálom z kopca a až na pár vydarených častí to už bolo iba predlžovanie agónie kohútika, ktorý kedysi tak krásne spieval. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konspirační šílenost pro 21. století a fanoušky. Akta X ani její mytologie už dávno nejsou tím, čím bývala, ale teď se konečně začíná ubírat zajímavým směrem. Nečekanému, šokujícímu finále ale předchází čtyřicet minut šíleností, podivných honiček a přesunů z místa na místo a tempo je doslova vražedné. A právě proto mě tenhle díl strašně moc bavil, ačkoliv se tam toho zas tolik nestalo. Celé epizodě vládne geniální William B. Davis, který všechny totálně přehrává a strašně mě zajímá, jak z toho Carter vybruslí. Je to naprosto neuvěřitelné, podivné, ale já jsem se fakt bavil a jsem lehce nadšen. Velmi povedená kravina, těším se na další díly a rozhodně doporučuju. Duchovny a Gillian jsou opět nějak bezemoční. 85%, takže to fakt není kritika a tenhle comeback mě opravdu nenaštval, ale až to uvidíte, tak pochopíte. A nebo ne? ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo nás stále otravujú sprisaheneckou linkou? Nebolo už dosť invázií, mimozemšťanov a pokusov o vyhubenie ľudstva? Podľa mňa áno! Tešil som sa na strašidelný diel, stačil by už len blbý vlkolak, ale ono samozrejme zasa nič a Chris Carter stále zas a znova siaha po mimozemšťanoch. Nech s tým ide už konečne niekam. Má to pár twistov a Skinner si necháva narásť dobrú bradu. Inak neviem. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čaro Aktov X sa dosť stráca, keď nám pekne po lopate všetko postupne vyklopia a na konci mám hlavu plnú informácií namiesto filmového zážitku. Prvá scéna s rekapituláciou posledného dielu minulej série a všemožnými konšpiráciami ešte ušla, ale zvysok boli podivné vnútorné monológy a cesty Scullyovej z nemocnice do nemocnice. Jeden zo slabších dielov a pritom ma byť pre seriál kľúčový. –––– Zabijete ľudské bytosti. – Upratujem len neporiadok, ktorý tu urobili. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama