Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Odvrátili další konec světa, ale zlo je stále mezi námi. Na konci minulé série dostal tým Angel nabídku vést pobočku W&H v Los Angeles. Dostali nejmodernější technologie, možnost vést jednotlivá oddělení a vybudovat něco velkolepého. Ovšem za tím vším růžovým se skrývá nové zlo ve formě tajemných plánů vedení W&H a k tomu Angelovi přišel záhadný balíček.... (Varan)

(více)

Recenze (2)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Změna prostředí přinesla seriálu daleko větší šmrnc, a když se ještě přidá Spike dosahujeme seriálového vrcholu. Angel musí obstát už bez Buffy, která se dočkala konce (jenž je epický!), no a tahle pozice ala vlajková loď mu sedí. Spike je nejlepší postava z celého světa, a tak není divu, že si to svým charakterem zvládá místy úplně ukrást pro sebe. Tvůrci se hrozně snažili celou značku posunout a povedlo se to! Všechny postavy mají několik opravdu skvělých momentů, že i nakonec Angel ani tolik nepokulhává. Ona poslední epizoda jakoby byla točena navíc, co se dozvěděli, že seriál další řadu nedostane, a tak přináší řadu pomrknutí na starší linky. Ale nakonec končí tak debilním a zbytečným cliffhangerem... Leč toho není vyřešeno ještě hafo a smrt jedné z hlavních postav je provedením čirá tragédie, oceňuji snahu, ale tohle by ani dvojdíl nezachránil. Celá série opravdu působí jinak než ty předešlé a není to jen připojením Spika, ale jakoby se vrátila chuť. Nejlepší epizody - Čas úsměvů. 85% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pátá řada je fenomenálním koncertem Spika, se kterým se do popředí posunula Harmony a Fred. Kdyby ten blonďatej Anglán měl víc prostoru, pravděpodobně bych slintal rozkoší. Spolu s Harmony dodávají finální sérii vtip a šmrnc. Oproti tomu se Fred přetransformovala na badass Illyrii. V lecčem nejlepší série s nejvtipnějším dílem celého seriálu ("Čas úsměvů") končí neskutečným cliffhangerem. Škoda. ()

Reklama

Galerie (124)

Reklama

Reklama