Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (651)

Dallas 

všechny recenze uživatele

Tento animák spolu s tým mig mig pštrosom či čo to je (každý vie o čom hovorím) sú tie najparádnejšie z obdobia keď som ešte po stojačky pod postelou behal. Keď na to natrafím teraz, viem, že stále tam niečo s toho decka vo mne je. Inak ako malý som mal kocúra na chlp presne takého ako Tom, ale tomu perskému lenivcovi by mohlo okolo hlavi pobehovať tisíc myší a nepohol by sa ani o centimeter :-). ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě fakt v mých dětských letech dostalo. Velice dobré anime a navíc je od mého oblíbeného režiséra. Tom a Jerry se mi zdají i docela dost dobře, hezky nakreslené. Jsou nakresleni ve čtyřech verzích. Ale tato verze se mi zdála možná i nejlepší. A celkový dojem:Nejlepší anime, co znám.96%Přístupnost:přístupný ()

Reklama

karlik4801

všechny recenze uživatele

Kultovní animovaný seriál, který je nadčasový. Koukám že vznikal roku 1940 a drží se skoro do dnes. I když v roce 2013 o něm není tak slyšet. Při mém vyrůstání nejelo na kazetě snad nic jiného než tahle dvojka. Neškodný, škodný seriál pro děti, ale když se na to koukám dnes, nejde jen o nostalgii, ona je to furt krása. A taky mi konečně dochází že je Jerry sráč a Toma je mi vážně líto. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V mladosti som si tiež tento seriál nahrával na video, ako píšu mnohí a vydržalo to nahrané pomerne dlho. Mal som to nahrané na niekoľkých VHS kazetách. A ani teraz by mi nebolo proti srsti sa k tomuto seriálu sem tam vrátiť. Násilie som tu nikdy nevnímal nejako negatívne. Naopak, prišlo mi vtipné a necítim sa poznamenaný a nebral som ho vôbec vážne. Nemyslím si, že by deti boli zas tak hlúpe. Navyše teraz už násilie z televízie len tak chŕli skoro v každej relácii a to nehovorím o správach. Seriál mal určite veľa svojich krásnych okamihov - napríklad sa mi vždy páčilo to občasné zmierenie oboch hlavných protagonistov, ktoré ale nikdy dlho nevydržalo. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem, neskončí ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom... Tak na tuhle písničku nikdy nezapomenu. Zase se vidím jako malá spolu s mým bráchou a bratrancem u babičky, kdy jsme si nenechali ujít jediný díl... Nezáleží na tom, že je to pořád stejné nebo že je to možná i stupidní, pro mě to má svoje jedinečné kouzlo a vždy si při zmínce o tomhle seriálu vybavím bezstarostné detství... Nemůžu jinak než 5* ()

Galerie (278)

Zajímavosti (40)

  • V původním vydání Československé televize byl díl nazván pouze „Smlouva“. (Scottman)
  • Tomův výrok: „Don't you believe it,“ je narážkou na rozhlasový pořad téhož názvu. (Scottman)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama