Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (651)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem, neskončí ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom... Tak na tuhle písničku nikdy nezapomenu. Zase se vidím jako malá spolu s mým bráchou a bratrancem u babičky, kdy jsme si nenechali ujít jediný díl... Nezáleží na tom, že je to pořád stejné nebo že je to možná i stupidní, pro mě to má svoje jedinečné kouzlo a vždy si při zmínce o tomhle seriálu vybavím bezstarostné detství... Nemůžu jinak než 5* ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Opět takové to zachvění na srdíčku, když slyším úvodní znělku z Toma a Jerryho. Tady na tom seriálu jsou opravdu hodně znát nostalgické důvody, které jsou u mně velké, jelikož jsem jako malá holka Toma a Jerryho přímo zbožňovala a rodiče mně nemohli odtrhnout od televize. Takže tohle je velký podklad pro mé hodnocení seriálu a ostatní už nějak nepozoruji, musela bych se stydět, kdybych nedala plný počet hvězdiček. Navíc se mi seriál stále líbí, sice už ne tolik, jako dříve, ale stále líbí a občas se na něj jen tak pro zábavu ráda s někým, kdo ho má rád také, podívám. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické 5* Myslím, že se nemusím stydět dát téhle klasice z mého dětství plný počet hvězd a věřím, že děti pobaví i dnes, pokud teda už nejsou zvyklé na větší násilí ;-))). Vidím, že nejsem jediný tady, kdo se každý den těšil v podvečer na nové příhody na rakouské ORF a hádal, jestli to tentokrát konečně vyhraje Tom nad Jerrym. Nemá cenu se rozepisovat a myslím, že téměř každý viděl aspoň jeden díl. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] A zase nutné BLÁBOLENÍ u kratších komentářů nakonec, kvůli zdejšímu omezujícímu pravidlu pro recenze (vysvětlení najdete v mém deníčku) ... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA ()

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Bez tohto animovaného skvelo natočeného animovaného seriálu by som nevedel spoznať dobrí animák. Proste dva veľmi vtipné komédiou založené zvieratá ktoré sa údajne nemajú radi a stále si robia len problémy. Proste nemohol som dať len štyri hviezdičky lebo líši sa od ostatný svojou jednoduchosťou ale aj vtipnosťou na ten rok to až príliš velké dielo bez ktoré by to proste nešlo naozaj musel som dať päť hviezd lebo táto animovaná rozprávka je dá sa povedať rozprávkou môjho detstva.... ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Toto bola moja úplne prvá rozprávka, na ktorej som vyrastala a ktorú som strašne milovala. Ale ja som vždy fandila Tomovi a Jerryho aj doteraz nenávidím. Proste sa mi nepáči, že Jerry skoro stále skončil ako víťaz a práve kvôli tomu faktu som k tomu seriálu postupne začala strácať sympatie a prestal sa mi zdať taký zaujímavý. Tom bude vždy mojou obľúbenou postavou, ale seriál už nemusím. 3* dám len z nostalgie. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (40)

  • Z důvodu politické korektnosti byly v některých pozdějších verzích odstraněny kontroverzní prvky jako stereotypizovaný obraz černošky, začerňování obličejů nebo kouření. (L_O_U_S)
  • První krátký film ze seriálu Tom a Jerry, ve které se ústřední dvojice ještě jmenovala Jasper a Jinx. V hollywoodských studiích MGM poté hledali lepší jména. Ta se losovala z klobouku, do kterého animátor John Carr vložil jména "Tom a Jerry". Když jeho návrh uspěl, dostal odměnu 50 dolarů. (zdeny99)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama