Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(161)

Nerozlučné duo kocoura Toma a myšáka Jerryho spolu soupeří v tomto americkém animovaném seriálu ve 163 dílech. Tom se neustále snaží chytit vychytralého Jerryho, který se jen tak nedá a dělá hloupému kocourovi naschvály. Nakonec ale stejně všechno dobře dopadne a Tom a Jerry jsou zase "kámoši jak hrom". (Zoiberg)

Recenze (650)

avril4234 

všechny recenze uživatele

Toto bola moja úplne prvá rozprávka, na ktorej som vyrastala a ktorú som strašne milovala. Ale ja som vždy fandila Tomovi a Jerryho aj doteraz nenávidím. Proste sa mi nepáči, že Jerry skoro stále skončil ako víťaz a práve kvôli tomu faktu som k tomu seriálu postupne začala strácať sympatie a prestal sa mi zdať taký zaujímavý. Tom bude vždy mojou obľúbenou postavou, ale seriál už nemusím. 3* dám len z nostalgie. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou. Hurá! Tahle bitva trpaslíka s obrem, neskončí ve zlém, ale v dobrém. A kámoši jak hrom, jsou Jerry a Tom... Tak na tuhle písničku nikdy nezapomenu. Zase se vidím jako malá spolu s mým bráchou a bratrancem u babičky, kdy jsme si nenechali ujít jediný díl... Nezáleží na tom, že je to pořád stejné nebo že je to možná i stupidní, pro mě to má svoje jedinečné kouzlo a vždy si při zmínce o tomhle seriálu vybavím bezstarostné detství... Nemůžu jinak než 5* ()

Reklama

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Možná není moc drsňácké aby měl ještě puberťácký tvrďák v oblíbených Toma a Jerryho, ale já to mám v <-> Chci tímto neviditelným gestem prokázat ohromnou čest tvůrcům, kteří bez prdele udělali dětství bambilionu děti něčím fantastickým. "Tom a Jerry jdou, k nám teď s náladou..." <3 Něčí slabina je dildo v prdeli nebo mnutí bradavek po posilce. Já mám tenhle Ying a Yang. ()

reich 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší animovaný seriál, žádný jiný bych tolik nehájil jako právě tento. Díky Hanno-Barbero za nepřetržitý příval zábavy a humoru. Samozřejmě nejlepší díly s nejlepší animací jsou úplně ty první, opravdu geniálně zpracované postavičky zachovávající si podobu grotesky. Moje nejméně oblíbené díly jsou z éry Chucka Jonese. Opravdu nevím, co to koho napadlo, ale díly z éry z roku 1963 jsou příšerný a ta animace je strašná. Ovšem dá se opomenout, jelikož první éra je prostě jedna, ta jedinečná. Nejoblíbenější díly: všechny s mušketýry, V poslední vteřině, Kočičí serenáda. 95% ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat, klasika, na které jsem vyrostl. Nikdy nezapomenu na mého dědu, který se u Toma a Jerryho chechtal snad víc jak já. Někdy jsem se možná víc než tý povedený dvojce smál právě jemu :-).....Kdysi jsem četl interview s nějakým kritikem, který tvrdil, že T&J není pro děti, protože je v něm moc násilí. No docela bych mu přál (jestli je ještě živ), aby viděl na co koukají děti dnes. Za Toma a Jerryho jsem rád, jako dítě bych se neměl komu škodolibě smát (a tím myslím Tomovi). No a ta písnička od Zagorky :-), ještě dnes si jí někdy dám (třeba ve vaně :-D). ()

Galerie (278)

Zajímavosti (41)

  • Násilné scény vadily americkým cenzorům, kteří dohlíželi na to, když se staré díly později uváděly v televizi. (109)
  • Tom v seriálu zemře celkem desetkrát, nejčastěji v důsledku exploze zábavní pyrotechniky nebo jiných výbušnin. Jednou také spolu s Jerrym spáchá sebevraždu (v epizodě Blue Cat Blues). (vojtaruzek)

Související novinky

Warneři posouvají své filmy

Warneři posouvají své filmy

13.06.2020

Tenet, Wonder Woman 1984, čtvrtý Matrix i duel Godzilly a King Konga - studio Warner Bros. posunulo celý svůj kalendář. V případě prvního zmíněného se jedná o dvoutýdenní odsun, snímek tak dorazí do… (více)

Zemřel oscarový Gene Deitch

Zemřel oscarový Gene Deitch

20.04.2020

Gene Deitch, mimo jiné taky animátor slavného seriálu Tom a Jerry, zemřel ve věku 95 let. Režisér a scenárista měl na kontě Oscara za nejlepší animovaný krátkometrážní film z roku 1960, zajímavostí… (více)

Reklama

Reklama