Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný pilot Antonín Maděra se vrátil do rodné obce a mezi partu mladých brigádníků. Díky péči primáře Holubce se Harry zotavuje a vrací se na statek. Kadeřnice Ilonka, která Maděru o chystaném německém přepadení informovala, se s ním ještě té noci více sbližuje, ale ráno odmítá zůstat. Kanda vytluče z hostinského Zikmunda přiznání, že dával Němcům přes hranice informace o dobytku a předával jim i nalezené říšské marky. Karel Kučera, bývalý Maděrův kamarád, který se přihlásil k Němcům, se nyní pokouší u Šimáčka coby zasloužilý partyzán získat zpět rodinný svatoštěpánský statek, ale neuspěje... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Putna Lábus mě štval od začátku nenažraný zmetek :-) už to vidím po xté a stále mě to baví, je to lepší než televize na tu jsem zanevřel, bud kraviny a samá reklama na to je můj čas škoda :-) Somr je skvělý: já se z něho poseru :-) 5.5.21 ()

Zajímavosti (2)

  • V hospodě lze spatřit reklamní poutač na minerální vodu Kysibelka. Tu produkovala firma Mattoni. Minerálka se proslavila i v rámci Jubilejní výstavy v Praze 1891, kde vyhlídkový balón nesl její jméno. (sator)
  • Natáčelo se ve dvoře Chýnov u Radíče, Úštěku, hřebčínu Kladruby nad Labem a Královské oboře v Praze. (M.B)

Reklama

Reklama