Reklama

Reklama

Worf se vrací na Enterprise ze soutěže a zjišťuje, že realita se mění. (SkyShowtime)

Recenze (11)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože je to velmi solidní epizoda, ale... ale. Chybí jí nějaká hlubší myšlenka k prozkoumání. Nějaká větší reflexe Worfova zážitku. A jakože materiálu by se tam dalo najít hodně. Nebo třeba nějaká větší hra s formou - nenápadnější změny a přechody, víc thriller-detektivní pojetí. Celkově mi přijde, že TNG oproti TOS nějak... nemá ten "edge" a odvahu skutečně využít SF a prozkoumávat nové myšlenky a čím víc se tomu přiblíží, tím víc to je cítit :/ ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle silnou zápletku měli scenáristé vyčlenit celý dvojdíl. Je několik epizod, které bych na to s lehkým srdcem obětoval. Vyplatí se pozorně sledovat děj a dávat dohromady indicie. Jen tak se totiž projeví komplexnost příběhu. A to nemluvím o netušených hloubkách, do nichž se scenáristé vůbec neodvážili. Myšlenek je v ní totiž tolik, že by utáhly celý spin-off. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude to asi najlepšia epizóda celej 7. série, pretože ťažko si predstaviť, že by ešte nejaká ďalšia triumfla. Výborný nápad. Paralelné vesmíry v kvantovej teórii poľa, skoky medzi svetmi s rôzdielnymi skutočnosťami, sledovateľné iba jednou postavou, veľmi vydarená mysteriózna zápletka a atmosféra. Už som sa len dušoval, nech to neskončí ako sen, ale ako riešiteľný a hlavne skutočný fyzikálny problém. Super scéna s cez 278 000 loďami Enterprise z rôznych vesmírov. Parádna sci-fi zápletka ako sa na tento seriál patrí. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z absolutních vrcholů TNG vůbec. Neskutečně našlapané, že by to opět vystačilo klidně i na 2díl. A koho nezamrazí při pohledu na šíleně vousatého Rikera a jeho prohlášení, tak je machr. Do jeho reality/paralely by se jistě nikdo z vás, dostati nechtěl. Special quest star Wesley, takže nepřátelé, vydloubněte si oči. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno