Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janeway uzavře s Borgy dohodu. Ona s Tuvokem se transportují na krychli. Borgové bojují s rasou 8472 a potřebují pomoc. Na oplátku za pomoc nabídnou klidný průlet jejich územím. Boje však neproběhnou podle plánu. Hlavně tehdy, když se někdo pokusí proniknout do mysli Kes... (Varan)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někteří říkají, že seriál doopravdy začal až tady. Je to pochopitelně nadsázka, přesto platí, že stejně jako DS9 definguje Válka s Dominionem, VOY definuje potýkání s Borgem. Kdyby nebylo excelentní epizody Dark Frontier, řekl bych, že je to nejfilmovější dvojdíl celého Voyageru. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When your captain first approached us, we suspected that an agreement with humans would prove impossible to maintain. You are erratic, conflicted, disorganized. Every decision is debated, every action questioned, every individual entitled to their own small opinion. You lack harmony, cohesion, greatness. It will be your undoing." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neni to přímo nudnej nebo špatnej díl, ale z většiny to je bohužel jen setrvačnej dojezd předchozího dílu, předvídatelnej bez větších zvratů nebo něčeho přidaného nad rámec toho co už bylo ukázané nebo udělané v předchozím. Janeway pokračuje ve své kapitánské eskapádě fňukánim že Checkotay velel jako kapitán a ne jako její poslušný štěně co si její "přání" ve stavu neschopném velení nevyloží jako závazný rozkaz. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama