foto

Winrich Kolbe

  • nar. 9.8.1940
    Amsterdam, Nizozemsko
  • zem. 2012
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Ice Planet
1999 Spiknutí proti Darwinovi (TV film)
1998 Star Trek World Tour
1995 V žáru noci: Chci s tebou zestárnout (TV film)
1982 Voyager from the Unknown

TV seriály

2003 Hunter (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Tichý nepřítel (S01E11)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ovládnutí mysli (S07E04)
Mezihvězdná rallye (S07E03)
Dobrá pastýřka (S06E20)
1999 Angel (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dračí zuby (S06E07)
Zápas (S05E18)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S07E18)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Třicet dní (S05E09)
Strach a naděje (S04E26)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
V obležení na AR-558 (S07E08)
Její vlídný hlas (S06E25)
1997 Komando (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Broken World (S01E20)
Lamentation (S01E18)
Force Majeure (S01E13)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Škorpion, část druhá (S04E01)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Kingdom Come (S01E06)
Temné nebe (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vzpomínky (S03E06)
Základy, část druhá (S03E01)
Základy, část první (S02E26)
1995 Pointman (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Odboj (S02E12)
Elogium (S02E04)
Jména (S02E02)
další epizody (7)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
V říši za zrcadlem (S03E19)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Krvavá přísaha (S02E19)
Hra s ohněm (S02E13)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
Tvé vlastní já (S07E16)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Melora (S02E06)
Útok (S02E03)
Návrat domů (S02E01)
další epizody (5)
Superman (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Právoplatný dědic (S06E23)
Dědictví otců 1/2 (S06E16)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vyjednavač (S06E03)
Cena života (S05E20)
Dokonalá společnost (S05E13)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Darmok (S05E02)
Záhadná zmizení (S04E18)
Dítě Galaxie (S04E16)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Poslušnost (S03E18)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Svazek (S03E05)
Evoluce (S03E01)
Dodejte nám čerstvou krev! (S02E18)
další epizody (4)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kde vládne ticho (S02E02)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Yeagers, The (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
Stone (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace