Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager se seznámí s rasou Varrů. Varrové putují vesmírem na obří lodi a potřebují pomoc s opravou lodě. Každý si na lodi najde to své. Harry si tam najde dívku Tal. Během bližšího kontaktu s Tal začne Harry svítit. Svítivost se projeví i po návratu na Voyageru. Je tedy nucen Doctorovi říct pravdu. Zajde to tak daleko, že se Harry s Tal se vydají pryč od Voyageru a Varrů... (Varan)

(více)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranou pochybnosti "protokolu" - míra trapnosti tu průběžně překračuje snesitelnost, Janeway se chová jak trapná úča na školnim výletě (což odpovídá jejím dlouhodobě demonstrovaným velitelským kvalitám, takže aspoň tu je konzistence) a do toho lítaj místy strašný technobláboly (rozšiřovat pole strukturální integrity na cizí loď, docking clamps co nefungujou aby pak fungovaly - chjo). Idea (a vizuál) zajímavý lodi a její posádky tu sou totálně projebaný. Doslova. Byl by to odpad, ale ta B-story je dost dobrá aby to na ty 2* vytáhla - škoda, že to neni jen o ní. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle šikanující a ponižující procedura doprovázející romantické vztahy mezi různými druhy je potřeba od kdy? Od začátku epizody? Předpokládám, že její užitečnost skončí spolu se závěrečnými titulky. Málokdy rýpu do základních premis dílů, ale čeho je moc, toho je příliš. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama