Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank "Ponch" Poncherello se po patnácti letech vrací ke kalifornské dálniční policii. S bývalým parťákem, který mezitím povýšil na kapitána, dostanou za úkol vypátrat zloděje luxusních aut, která mizí v Mexiku... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

choze

všechny recenze uživatele

Reunion populárního amerického televizního seriálu ze 70. / 80. let, které se objevilo i v našich videopůjčovnách pod názvem "CHIPS SE VRACÍ". ()

char_t odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně stupidní film, nenajdete tu ani dvě věty které by dávaly smysl. Policajtské klišé hlášky se střídají s impotentní akcí, všechny postavy mají IQ tykve a za sebou dvě lobotomie. Prostě ne. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

CHIPS stretnutie po 15-tich rokov a so šedivými vlasmi. Neviem, prečo to tu užívatelia takto sprdli pod čiernu zem, ale až tak blede by som to nevidel. Ako seriál to bolo pohodové, ako film to bolo síce tiež fajn, ale na môj vkus až moc televízne. Čakal som tu trošku lepší drive, lepší príbeh a trošku aj tie dialógy vypiplať. Takto to bola len nadstavená kaša na vcelku úspešný seriál. Keďže ma to až tak nedostalo ako samotný seriál, tak hviezdičku uberám. 45 % ()

Reklama

Reklama