Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (235)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku, sa na to nešlo veľmi dobre. Je to úmorná nuda ( aj napriek niekoľkým, akože akčným a napínavým scénam ) a je to len pekne natočené. Dynamika, bola rejžovi zrejme šuma fuk. V poslednej tretine to začne dostávať grády, ale skôr len na silu našrubovanými zvratmi, ale chvála aspoň za to - aspoň to prišlo do módu, že je to tak zlé, až je to dobré. Potenciál utek, tvorcovia mali skvelú pracovnú výbavu, ale čo s tým, keď tá niekoľko stránková brožúrka menom scenár, nesedela už na prvej strane. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem byl napjatý a těšil se na to, co tento film odkryje. Ve výsledku neodkryl téměř nic - prostě prezentoval ostrov, kde se lidem plní přání, a s logikou si hlavu nelámal. Příběhy některých postav (vlastně jen dvou) byly celkem zajímavé, ale pozdější zvraty a skutečnosti z toho udělaly leda frašku. Nemůžu říct, že bych se dobře nebavil - překvapivě jde o zkouknutelný a nikterak přehnaně násilný horor/thriller. Ale... co si budeme, je to blbost. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Promarněný potenciál. S tím se tak dalo vyhrát, a nakonec je z toho revenge historka ze záhrobí, u které se nesmíte zamyslet nad logickými souslednostmi, protože by to nedávalo a nedává smysl. Vlastně jsem to nakonec dokoukal jen kvůli Maggie Q, protože se na ni dívá moc dobře (víc člověk asi od exotické krásky hrající ve filmech nemůže chtít ani ve fantazii), ale ten příběh, jeho vedení a rozuzlení mě strašně zklamalo. A btw, pokud šlo o revenge historku - kdo a proč je ta ženská ze scény před úvodními titulky? ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně pitomá věc o ostrovu, který plní přání, ale dělá z nich noční můry. V tom, jak by to celé mělo fungovat, neměli evidentně jasno ani tvůrci a vzhledem k tomu, že režisér Jeff Wadlow nedokáže vymyslet jedinou funkční lekačku a práci s atmosférou zvládá ještě hůř, je výsledkem naprosto tristní a až směšná podívaná. Nebrat. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Lost: Six seasons in a movie. Ani se slibným názvem, plakátem nebo oficiálním žánrovým zařazením se nejedná o žádný horror ani thriller, snad jen o chudou, mysteriózně laděnou válečnou terapii, ve které se Lucy Hale dobrovolně herecky degraduje nebezpečně blízko úplnému dnu. Slušná jedna hvězda za Ryana Hansena, který jak kdyby právě přišel z placu Veronicy Mars a i před čtyřicítkou je pořád stejně zábavný Dick Casablancas. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)
  • „Kalašovi zabijáci“ používali ve filmu československé samopaly vzor 58. (SsgtJira)
  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama