Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

2. světová válka se chýlí ke konci a mladá Angličanka pomáhá tajemnému americkému agentovi zbavit britskou vládu ruských špionů. (Netflix)

Recenze (6)

Paolina.Proc 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se začala dívat vlažně, protože mě žádná postava nijak výrazně nezaujala, s každým dalším dílem jsem byla víc a víc zaujatá a pohlcená dějem a vlastně všemi postavami. Velice zajímavý příběh, který vykresluje celou řadu charakterů a historických událostí. Je v něm všechno o životě a lidech, nadčasový. Styl výpravy a snímání obrazů byl úchvatný. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od seriálu jsem toho nijak moc neočekával, o to milejšího překvapení jsem se ale dočkal. S výjimkou třetí epizody, která mi příliš nesedla, jsem si užíval kvalitně napsané i natočené špionážní drama, jež předvedlo, že ať se jedná o jakoukoli tajnou službu, svými metodami se od ostatních prakticky neliší, a potvrdilo mi můj pevný názor, který jsem si vytvořil na všechny druhy fanatiků. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Americká tajná služba naverbuje do svých řad mladou Angličanku toužící po dobrodružství a dá jí za úkol odhalit ruského špióna ukrývajícího se ve Whitehallu. Novopečená agentka vzápětí zjišťuje, že tahle hra se nehraje v rukavičkách a začíná ze své naivity střízlivět. Na krok zpátky už je ale pozdě. V tomto případě se nejedná o žádný strhující špionský thriller a informace se získávají především prohledáváním šuplíků a posloucháním cizích hovorů, ale to vůbec nevadí, protože o to víc to působí realističtěji. Líbilo se mi i dobové zasazení, které reflektovalo jak politickou situaci v Británii, kde se k moci drala levice, tak třeba vznik Izraele či zájmy amerických magnátů. Je sice pravda, že s charakteristikou hlavní hrdinky si tvůrci občas nevěděli rady a ona tak místy působila jak slon v porcelánu, ale díky reáliím se to dalo přežít. Spokojenost. 70% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Po pomalejším rozjezdu v prvních dílech, druhá polovina skvěle graduje. Solidní špionážní seriál. Dílů tak akorát a závěrečný díl jsem si moc užil. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Bohužel, jsem docela zklamaná, čekala jsem trochu víc. Chyběl tomu ten správný britský nádech. Nějak mi vůbec na nikom z postav nezáleželo a to je vždycky průser. ()

pupopony 

všechny recenze uživatele

Naprosta bomba. Opravdu spionazne-politicka lahudka. Miluju nejednoznacne postavy, ti se spis priblizuji realite a ve hre spionaze obzvlaste ()

Reklama

Reklama