Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Tajuplné světy, podivná stvoření a ujeté příběhy. Třetí pokračování animované antologie od Tima MilleraDavida Finchera, která už posbírala pěkných pár cen Emmy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (74)

mclenin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj tretia séria má stále čo ponúknuť, vystrieda sa tu niekoľko výborných epizód, zopár úsmevných, priemerných a niekoľko slabších, každopádne vo výsledku sa opäť divák dočká tematickej aj animačnej pestrosti. Najviac sa mi páčila epizóda Bad Travelling (napokon meno režiséra hovorí samo za seba), túto je jednoznačne možné zaradiť do top 3 všetkých troch sérií. Za zmienku určite stojí Lovecraftovský scifi horor In Vaulted Halls Entombed a záverečný Jibaro, ktorý ponúka jednu z audiovizuálne najoriginálnejších epizód a pripomína filmy z dielne štúdia A24. ()

Klajnik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud by se epizody Bad Traveling a Swarm roztáhly na úkor dalších epizod, byl bych radši. Snad jen u Night of the Mini Death by mě to mrzelo. To je však hravá zombie apokalypsa, která by víc než těch 5 minut mít nepotřebovala. Vlastně se jedna o jedinou epizodu, u níž jsem si řekl "Bylo to skvělé, mělo to jen pár minut, ale trvalo to přesně tak dlouho, jak bylo třeba." Většinou jsem by nespokojený a nebo toužím, aby se námět roztáhl do většího projektu. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sérii táhnou hlavně 2 epizody - "Sea shanty" Děsivá výprava by Fincher a technologicky dokonalý Jibaro, který je jakousi převyprávěnou baladou o siréně. Zbytek je vcelku recyklace starých témat, které jsme už aspoň jednou viděli a nemají čím překvapit. To ale neznamená, že se nejedná o kvalitní jednohubky ( asi až na 3 roboty a Tým zabijáků, tyto epizody tahají průměr skóre bohužel dolů ). ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(8,5/10). Třetí série antologie Love, Death & Robots ve mně po svém skončení zanechává prozatím nejpozitivnější pocity ze všech dosavadních sérií. Tato série mě pouze ujistila v tom, že Love, Death & Robots patří k nejpůsobivějším animovaným seriálům, jaké jsem měl možnost kdy vidět. Jedinečné autorské animační styly vás během několika sekund vtáhnou hluboko do děje celé epizody, která v některých případech čítá opravdu skromnou stopáží. V této nenastala epizoda, která by mě vyloženě nudila. Nastaly případy, kdy jsem se úplně neshledal se záměrem tvůrců a jejich myšlenka mě minula. To byly ovšem zanedbatelné výjimky, které nijak neovlivnily výsledný dojem z celé série. Tato série nám přinesla plno působivých výjevů, kterým očividně vévodí Lovecraftová monstra. Jednu epizodu, ve které jedno z těchto monster objevilo navíc režíroval legendární tvůrce David Fincher. Tento režijní matador má na kontě klenoty jako Fight Club nebo třeba nejnovější počin The Killer. Vlastně mě vůbec nepřekvapuje, že si k tomuto projektu odskočil. Kde jinde můžete naplno projevit své autorské vize, než v takto rozmanitém projektu. Volume 3 mne tedy pořádně namlsalo a já si bohužel musím moji kapající slinu utřít. Neboť Volume 4 ještě nespatřilo světlo světa a já musím tuto moji spanilou jízdu napříč antologiemi na nějaký čas přerušit. Nezbývá než zatnout zuby, utřít sliny a s očekáváním vyhlížet další nálož epizod, která by tentokrát mohla být zase o něco větší. "Release me!" Nejlepší epizoda: Bad Travelling (S03E02) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohromady by dal můj součet hodnocení rozhodně vysoký nadprůměr (nejvýše asi grafické epileptické peklo v E9, nejníže nudná jatka v E5), ale nemůžu se zbavit dojmu ztráty jisté různorodosti. Nevím, jak to lépe popsat, protože když řeknu, že většina námětů pochází ze stejné škatulky (akční sci-fi/fantasy řežba), tak co jsem jako sakra čekal? :-) Explicitní nahota mi tu opět citelně chyběla, když naopak brutalitě se žádné meze nekladly. ()

Galerie (60)

Reklama

Reklama