Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Divoká dobrodružství na vzdálených planetách i znepokojivá setkání nedaleko domova: cenou Emmy ověnčená antologie se vrací s dalšími příběhy, co vás nenechají v klidu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (85)

Skeksis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem, či sú to tí istí tvorcovia ako v prvej sérii, nechce sa mi to skúmať, ale táto séria dopadla úplne na hovno. Všetko vrazili do animácie, ktorá je prd platná, keď je scenár nanič. Proste veľkolepá nula! Úplný opak prvej série. Radšej som sa pozerala ako jogurt vládne svetu vo verzii takmer primitívneho, ale pritom skvelého animáka, ako na skvostné vizuálne blbosti. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá séria tohto skvelého seriálu a som mierne sklamaný. Veľkým mínusom je absencia hlbších dielov alebo nejakých mindfuckov ako tomu bolo v prvej sérii. Opäť tu však máme pár so nádhernou animáciou a nájdu sa tu aj skvelé príbehy ktoré si pýtajú celý seriál alebo film. U mňa top určite 3 časť, s výbornou animáciou a príbehom, tak isto star wars 4, pointa v 5 a zábavnosť 1 a 6.  Zvyšné sa mi veľmi nepáčili. U mňa teda 4* a čakám ďalšie časti. ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa stále platí, že čo sa tohto seriálu týka, jeho vizuálna stránka stojí najviac za zmienku. V prípade druhej série najmä v častiach Ice a The Tall Grass. Avšak príbehovo je to opäť strašne slabučké a väčšinou to neprináša nič nové. Mám rada SciFi aj rôzne typy úletov, ale toto ide skrátka nejak mimo mňa. Najviac ma zaujala posledná epizóda o obrovi a čiastočne epizóda o nesmrteľnosti, pretože tieto dve najviac nastavili zrkadlo súčasnosti, svojím cynickým pohľadom a nostalgiou za budúcou minulou obyčajnosťou. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ubylo ryze dramatičtějších a řekněme asi i "artovějších" či divácky náročnějších kousků, a místo nich se servírují akce, napětí, dojáky, a dokonce i čistě hororové záležitosti. Parádní výběr krátkých filmů, který dává vzpomenout na zlatou éru povídkových science-fiction z těch nejlepších knižních antologií osmdesátých a devadesátých let. Miluju. [Netflix] ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Obecně je to lepší jak první řada, ale hlavně proto, že to má jen osm dílů, jejichž kvalita je tak nějak konzistentní. Že by mi u toho ale nějak výrazně padala čelist až na zem, to asi ne. Všechno jsou to takový videoherní dema bez nosnějších dějových linek, nic z toho mě nelákalo vidět v celovečerní podobě, takže ve výsledku zklamání. 6/10 ()

Zajímavosti (3)

  • Předlohou pro tuto epizodu je povídka z mezigalaktického světa Řádu „Snow in the Desert“ (2002). Autorem knižních sérií a tvůrcem „Polity Universe“ je Neal Asher. (Draciste)
  • V epizodě zazní píseň „Got It Boomin“ od Oren Major & The Grand Mess. (Duoscop)
  • V epizodě se objeví stejný obchod „Ipswich collectibles and antiques“ jako v epizodě Zakázané ovoce (2021). (Guilemot)

Reklama

Reklama