Reklama

Reklama

Recenze (13)

Horal.P 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fakt hodně ulítlé, spíš šílené - co mě ale hodně překvapilo byl návrat do minulosti s Laurou v této epizodě. To bylo velice originální kombinovat staré záběry druhé řady s novými a chtít změnit minulost. To se mně tedy hodně líbilo. Vysvětlení, jak vzniklo jméno Judy je ale příšerně křečovité až trapné.. . Jinak mně tam hodně chybí trpaslík ve wigwamu- Obr (Hasič) ani jednoruký Mike jej plnohodnotně nenahradili. První série a část druhé série byla o vraždě Laury Palmerové. Druhá část druhé série byla o Cooperovi a jeho bývalém kolegovi Windomovi Earlovi. Vše okořeněné místním koloritem a rázovitými a podivnými obyvateli městečka Twin Peaks. O čem byla vlastně třetí série byla ? Ví to někdo ???... tím nemyslím odpověď ve stylu - je to čistý a krystalický surrealismus :-) ... protože to je odpověď o ničem....Tomuto dílu dávám 5 bodů za vrátivší-se Lauru :-) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bobby z Dallasu se svojí sprchou může jít definitivně zahrabat, protože v Twin Peaks se opět děli věci, které přepisují historii TV vysílání. Mysleli jste, že první část finále přinese postupně nějaké odpovědi, které byli během seriálu nastoleny? BLBOST! Lynch s klidem místo toho klidně naservíruje několik otázek, které svým rozsahem a složitostí překonávají všechny ostatní. Snad jediné, co se dá s jistotou říci, že Bob byl konečně poražen. ()

Reklama

Mantegna odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Arbitrární stupidita plná tvůrčího flákačství pokračuje. První "nápad" se bere ihned jako ten nejlepší,ať je sebestupidnější na myšlení je málo času, tak vezmu to první, co mě napadne. Idiotský vizuální bublifuk plný poletujících koulí různých textur, kouřících výfuků, chrastících zvuků, to vše režirované chovancem domova pro přestárlé. Jediný opravdový nápad, žádná přidaná hodnota tu není. Pokaždé, když vidím byť vteřinu TPR, okamžitě to ve mně evokuje skautské tábory, foglarovky, domovy důchodců, zkrátka věci bez vkusu jen s jakousi urputnou snahou splnit bobříka. Je to pohled na idioty zblízka, kdy se na ně díváte a říkate si:,,žije to ještě?" Tohle jsou pětihvězdičkáři i samotný David Lynch. Nejsou to odzbrojující spontánní děti, ale nepříjemná, hovadská ,vlezdoprdelkující liščata. Je to Mirek Dušín a jeho banda ze Stínadel. Tvůrčí svoboda je tu synonymem pro tvůrčí drzost! Dějová nahodilost a lhostejnost je to, co nejlépe vystihuje projekt TPR. Je u prdele, co se tu děje. Dejte tu naprosto něco jiného a výsledek bude ten samý. Podstata TPR je nahodilost. Agent Cooper je otcem Sarah Palmer a ta je babička Bushnella Mullinse, kdo o tom na chvíli pochybuje může se o tom dočíst v Tajné historii análního vchodu Laury Palmerové, která vyjde už na podzim. Pro skalní fandy a pětihvězdičkáře zásadní publikace! Kdo vyšel z jejího černého vigvamu, a kdo tam zůstal uvězněn? Pravý mindfuck!!!Pro hovado jako jsi ty krokove zcela určitě, co nepozná kus hovna TPR od Aelberta Cuypa. Pro takovou piču to musí být největší mistrovské dílo v dějinách. To je jasné.👌👌👌😉🤣😂😂😅😅😅🤣😁😄😃😃😀😀😅😃😄😁😆😁😄😃😀😅🙂🤣☺️Hlavně to nezapomeň Krokove ještě ohvězdičkovat coby fanda351, ať je to co nejvíc objektivní. A nepiš mi Krokove do pošty pořád, že máš malýho čuráka!! Jsi fakt dotěrnej!! ()

Krokov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co vznikne, když se už tak bezduchý Mantegna podívá na Twin Peaks Return? Foglar na smrtelné postelii s vygumovanou palicí morfiem! Co vznikne, když natočí David Lynch novou sérii Twin Peaks? Jedno z největších uměleckých děl v dějinách lidstva, na jehož mentální zpracování je Mantegna na opiátech prostě krátký! 17. a 18. díl je totální mindfuck! ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlím, jestli David Lynch už 25 let před natáčením třetí řady přemýšlel o její zápletce a předtočil si scény se Sheryl Lee. Také hloubám nad tím, zda je Bob definitivně vyřízen, Nicméně ještě tu máme Sarah Palmer, možná to byla ona, kdo Cooperovi na poslední chvíli překazil plány? No nic, je přede mnou poslední díl mého nejoblíbenějšího seriálu, to abych se na něj svátečně oblékl... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Epizóda je venovaná Jackovi Nancovi (Pete Martell), ktorý zomrel ešte v roku 1996. V tejto epizóde ho možno vidieť vďaka použitiu archívnych záberov z pilotnej epizódy (1990). (koba)

Reklama

Reklama