Reklama

Reklama

Recenze (13)

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakladatelia bohovského seriálu - „Zlynčovaný mráz” , sa s nami, ako divákmi, pekne zahrávajú, dostávajú nás do maximálne možného nemého úžasu !!! Miesilo sa to so starým - pôvodným Twin Peaks, a tak je povinnosťou orientovať sa v minulých súvislostiach, lebo nepoznám takého človeka, ktorý by si trúfol na pravidelné sledovanie moderného Mestečka, bez toho, aby absolvoval predchádzajúce dve série, alebo zaujímalo by ma, koľko ľudí pozerá tento kultový seriál v obci, z ktorej našťastie, nie som rodákom ? Som si 100 % istý, že minimum, lebo toto fakt nie je pre široké masy ! Je to najmä určité HOBBY prívržencov tvorby Zlynčovaného, ktorí ju automaticky poznajú, a tí, ktorí nemajú ani šajnu, kto je “Zlynčovaný” , tak majú veľkú smolu, lebo budú tak stratení a znudení, že si to ani nevedia vôbec predstaviť... Tomuto mágovi skladám poriadnu poklonu ! ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlím, jestli David Lynch už 25 let před natáčením třetí řady přemýšlel o její zápletce a předtočil si scény se Sheryl Lee. Také hloubám nad tím, zda je Bob definitivně vyřízen, Nicméně ještě tu máme Sarah Palmer, možná to byla ona, kdo Cooperovi na poslední chvíli překazil plány? No nic, je přede mnou poslední díl mého nejoblíbenějšího seriálu, to abych se na něj svátečně oblékl... ()

Reklama

Horal.P 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to fakt hodně ulítlé, spíš šílené - co mě ale hodně překvapilo byl návrat do minulosti s Laurou v této epizodě. To bylo velice originální kombinovat staré záběry druhé řady s novými a chtít změnit minulost. To se mně tedy hodně líbilo. Vysvětlení, jak vzniklo jméno Judy je ale příšerně křečovité až trapné.. . Jinak mně tam hodně chybí trpaslík ve wigwamu- Obr (Hasič) ani jednoruký Mike jej plnohodnotně nenahradili. První série a část druhé série byla o vraždě Laury Palmerové. Druhá část druhé série byla o Cooperovi a jeho bývalém kolegovi Windomovi Earlovi. Vše okořeněné místním koloritem a rázovitými a podivnými obyvateli městečka Twin Peaks. O čem byla vlastně třetí série byla ? Ví to někdo ???... tím nemyslím odpověď ve stylu - je to čistý a krystalický surrealismus :-) ... protože to je odpověď o ničem....Tomuto dílu dávám 5 bodů za vrátivší-se Lauru :-) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bobby z Dallasu se svojí sprchou může jít definitivně zahrabat, protože v Twin Peaks se opět děli věci, které přepisují historii TV vysílání. Mysleli jste, že první část finále přinese postupně nějaké odpovědi, které byli během seriálu nastoleny? BLBOST! Lynch s klidem místo toho klidně naservíruje několik otázek, které svým rozsahem a složitostí překonávají všechny ostatní. Snad jediné, co se dá s jistotou říci, že Bob byl konečně poražen. ()

Krokov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co vznikne, když se už tak bezduchý Mantegna podívá na Twin Peaks Return? Foglar na smrtelné postelii s vygumovanou palicí morfiem! Co vznikne, když natočí David Lynch novou sérii Twin Peaks? Jedno z největších uměleckých děl v dějinách lidstva, na jehož mentální zpracování je Mantegna na opiátech prostě krátký! 17. a 18. díl je totální mindfuck! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Epizóda je venovaná Jackovi Nancovi (Pete Martell), ktorý zomrel ešte v roku 1996. V tejto epizóde ho možno vidieť vďaka použitiu archívnych záberov z pilotnej epizódy (1990). (koba)

Reklama

Reklama