Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Špičkový agent protidrogové jednotky Sean Vetter provede s parťákem Demetriem Hicksem razii v mexické Tijuaně, aby zatknul bosse drogového kartelu Mena Lucera. V krvavé přestřelce se sice mafiánovi podaří uprchnout, ale Sean ho pronásleduje a nakonec zatkne. Po úspěšné akci se vrací domů k manželce Stacey. Místo zatčeného Lucera okamžitě převezme gangster, který si svou krutostí vysloužil přezdívku Diablo. Lucero je odsouzen na doživotí a žádá svého pobočníka Matea Santose o službu. Krátce poté vnikne do Seanova domu zabiják, který střílí na pár ležící v posteli. Stacey je zabita, Sean těžce zraněn. Od překupníka Monroea se dozví, že za vraždami stojí Diablo. Mateo Santos mezitím organizuje převoz Lucerovy rodiny do bezpečí. Manželka i malý syn zahynou při explozi auta, v němž byla nastražena bomba. Nešťastný Lucero zavolá Seanovi a radí mu, jak má dostat jeho nelítostného nástupce. S Hicksem se vydávají za obchodníky s drogami a chtějí od dealera Joea koupit kokain. Když přebírají zboží, Sean zjistí, že muž, jenž ho přivezl, je jedním z vrahů, kteří vnikli do jeho domu. Vrhne se na něj, a vyvolá tak přestřelku mezi policisty a zločinci. Kvůli zpackané akci, která stála život tři policisty, je Sean odvolán. Pronásledování Diabla se ale nehodlá vzdát. Dokáže dotáhnout pomstu do zdárného konce? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Snaha o rozebrání psychologie postavy vyrovnávající se se smrtí své manželky, vyznívá v tomto průměrném akčňáku dost směšně. POMO přirovnal tento film k seagalovce a s tím celkem souhlasím. Jen na obranu Vin Diesela musím podotknout, že je o moc lepší herec než Seagal. To je ovšem - až na Snoop Doggy Doga - každý herec, takže to jako velkou poklonu Dieslovým schopnostem neberte:-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Strasne roztahane a nudne pojaty pribeh o pomste policajta drogovemu kartelu za smrt svojej zeny. Akcnych scen je minimum. Atmosfera nulova. Postavy ma nezaujali napriek solidnemu hereckemu obsadeniu. Proste totalne nezazivny film. Vin Diesel mimo svojich troch velkych serii nenatocil ziadny iny poriadny film, co ma celkom mrzi. 3/10. ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co se stalo. Už od pohledu tuctové seagalovsky-lundgrenovské céčko a přitom se z toho vyklubalo velmi kvalitní béčko. Pomsta sice není kdovíjak originální námět, ovšem to podání je na jedničku - zvlášť zvrat ke konci filmu a vůbec samotný závěr se mi hodně líbil. Navíc Vin Diesel tady ze sebe ždímá maximum hereckého umu, o kterém snad možná ani nevěděl, že ho má :-) takže jeho postavu jsem mu plně věřil. Stejně kvalitně se projevil i Tate a ve třetím sledu i můj oblíbený Olyphant, který ale neměl až tak moc prostoru. Pokud tedy vybírat něco z dlouhého seznamu "tupých béček", tak tohle brát jako jedno z prvních. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Nicotné, prázdné story o drogové mafii. G.Grey zde použil do hlavní role akčního V. Diesela, muže svalů a dech beroucího charisma, který se opravdu pro nic jiného nehodí, nepočítám li jeho spoluúčast na produkci. Nemožné, rádobyvtipné fuck dialogy, nelogicky propletená změť žánrů. Jediné co mi utkvělo z necelých dvou hodin, byl špičkový nástup titulků a nářezová hudba. Pokud bych měl kalkulovat: Vine, jak hluboko si klesl ? ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Spousta záporů, málo kladů je velmi blbá kombinace. Diesela mám rád a hrát drsný týpky umí - první hvězdička, pak už jsem ve filmu našel pouze jeden klad, a to brutálnost, přesně tak brutálnost, ne jenom milionkrát viděné bezúčelné střílení a mlácení. Ale když se tady někdo trefí, tak letí o mozek na zeď! -další dvě hvězdičky. Pak už z filmu nejde nic vyzvednou, chudý scénář a ještě chudší režie :( ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Původně se měl film jmenovat Diablo, avšak to se nelíbilo firmě Blizzard Entertainment, která vytvořila několik dílů úspěšné počítačové hry se stejným názvem. Neprošla ani kosmetická změna názvu na El Diablo. Díky těmto nepříjemnostem byl film nakonec uveden s více jak ročním spožděním pod definitivním originálním názvem A Man Apart. (korbitch22)

Reklama

Reklama