Reklama

Reklama

Caught in a Ham

  • USA Spider-Ham: Caught in a Ham
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Komedie / Rodinný
USA, 2019, 4 min

Je to úžasný a neohrožený superhrdina. Je to váš přátelský soused Spider-Man. A nebo taky tak úplně ne. Tento krátký film nám přiblíží vtipnou verzi všemi oblíbeného pavoučího hrdiny, který pochází z paralelního světa. Říká si Spider-Ham. Tento prasečí maskovaný mstitel vše vyřeší s vtipem a vždy zachrání situaci. (topr harley)

Recenze (7)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Rádoby-Spajdrvepř" v akci s nádechem starých Looney Tunes diváka nenadchne, ale ani neurazí. Je tam několik celkem vtipných replik, jež mají ale bohužel jepičí životnost a zanikají již při vyřčení. Z vizuálního hlediska jde o zajímavý počin, který je ke konci ale už poněkud divoký - což byl teda celovečerní Spider-Man vlasně taky. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Na jedno zkouknutí to vyloženě neurazí, ale po pár týdnech už si ani nepamatuju o čem to bylo, to asi hovoří za vše. (4k UHD blu-ray bonus, orig.) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zbytočnejších animákov, aj keď nám čo to povie o paralelnom Spider-Hamovi. Nie je to ale ani vtipné a ani vizuálne pekné. Takže za mňa ozaj podpriemerný kraťas. 40 % ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Typický bonusový materiál, ktorý neponúka nič podstatné, ale zároveň nemôže ani uraziť. Pravda však je, že to moc vtipné nie je. Avšak ako poklona a vzdanie holdu klasickým cartoonom na čele s Looney Tunes to celkom funguje. Ale aj tak, celkovo mi príde, že Spider-Ham nie je takou údernou postavičkou pre menšieho detského diváka, ako tvorcovia mohli zamýšľať. Hold, chýba mu kus roztomilosti. Spider-Ham v Paralelných svetoch búral tú pomyselnú 4. stenu dosť podarenou replikou v momente, keď sa lúčil. Tu si nato zobral rovno buldozér (obrazne povedané), a asi aj preto to pôsobí až príliš silene. Celkovo ale ako doplnok ok. ()

Reklama

Reklama