Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osudy statočnej ženy, lekárky pôsobiacej na divokom západe. Jane Seymour ako mladá lekárka Michaela "Mike" Quinn po náhlej smrti svojho otca opúšťa rodný Boston a sťahuje sa do malého mestečka Colorado Springs. Jeho milým a ústretovým obyvateľom však musí denne dokazovať, že aj v náročnej lekárskej praxi sa hravo vyrovná mužom. Pilotný film k seriálu. (HareS)

(více)

Recenze (14)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvý diel v 90. rokoch aj u nás veľmi populárneho seriálu, ktorý sa nakoniec dočkal parádnych šesť sérií s takmer 150. epizódami. Začiatok je jemne nesmelý. Pozoruhodné sú na ňom dve veci. Prvá: hrá tu plno hercov, ktorých úlohy boli následne preobsadené (najznámejším je Colm Meaney, keď som ho tu uvidel, skoro som spadol zo stoličky). Druhá: odkedy som to prvý raz videl v televízii v deväťdesiatych rokoch, žil som v presvedčení, že ide o hrdinkine deti. Až pri repríze o niekoľko desaťročí neskôr mi docvaklo, že ich v skutočnosti iba "zdedila" po žene, ktorú v tejto časti zabil had. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice sympatický úvod do seriálu, který se povedl. Dějově nabité, ale jsem ráda, že některé postavy ještě před samotným seriálem přeobsadily, přeci jenom pak zejména Loren získal větší šťávu :) A souhlasím s tím, že zpětné sledování po znalosti seriálu přidá i na zážitku z pilotu, neb se ukáže, jak moc dobře promyšlený byl. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je hlavně nostalgické. Kdykoliv se řekne Dr. Quinnová, tak se vracím do dětství a vzpomínám... jak mě to kdysi bavilo, jak jsem chtěl umět házet sekerou tak, jako Sully. Jo, kde tyhle doby jsou... a teď to reprízuje ČT 1 a světe div se, nostalgie je zpět! Takže za mě krásně nostalgické 4 hvězdy. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Zdarily uvodni film k uz mene zdarilemu serialu. V podstate tady asi odvypraveli vsechno podstatne a zajimave a na serial uz toho moc nezbylo. Ale diky sympatickym postavam a dobovemu prostredi jsem se obcas i rada podivala. ()

klerik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot som videl trochu neskôr ako seriál a o to viac sa mi pačil. Sully a jeho "vlk" boli neuveriteľne cool. Verejne by som to asi nepriznal, ale ešte by som si tento film rád pozrel... ()

Casablanca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počátek... Divoký západ, westernová idyla. Obraz takový, o jakém sníme a který si jen neradi necháváme vyvracet skutečným a nepředstavitelně tvrdým životem, který čekal na nové přistěhovalce. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. část Padla na mě nostalgie. Jako spousta dalších jsem jako děcko doktorku Quinnovou sledovala a měla jsem ten seriál fakt ráda. Vím jistě, že jsem měla krátké období, kdy jsem milovala Sullyho a taky, což se mi hůř přiznává, se mi líbil Hank! :D Koukám na první díl a líbí se mi, i když se role pak dost přeobsadí a taky si musím připomínat, že je to z roku 1993, třeba scéna s porodem mi přišla k pousmání. Taky si říkám, že je trochu škoda, že se Charlotte nezdržela víc dílů. Sumasumárum bych řekla, že je to zdařilý pilot, který zaujme a popostrčí ke sledování dalších dílů. 2. část "Doktorka Majký" má srdce anděla a nervy ze železa. Tak nevděčný děcka aby jeden pohledal. A Sully je frajer, to víme všici, ne? Druhou část najdete v tv programu označenou jako druhý díl první řady, takže možná budete jako já zmatení, že v něm není žádná epidemie, ale ztratí se v ní uraženej Brian. Stejně tak jsou v ní pořád jiní herci. Ono tento dvojdíl má být pilot a měl by být podle všeho označen jako nula. No nic. Konec... Vánoce! U mě za 5*. :D ()

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně docela solidní úvod do seriálu, který obstojí i sám o sobě. Nadhodnocuju, to se přiznám bez mučení, i díky nostalgii, ke které už chybí jen jako předskokan Eduard Hrubeš a Neváhej a toč! (opakovačku tohohle si ale už odpustím, děkuju pěkně). ()

elCarda 

všechny recenze uživatele

Mno a je tady znovu. Na tento serial jsem dost koukal kdyz jsem byl malej. Dnes je to spise nostalgie co me donutila dat 3*. Da se na to urcite koukat, ale dnesnim serialum nesaha ani po kotniky. Snaha o prosazeni zeny v muzskem prostredi uz davno neni aktualni a vzhledem k dusledkum zenske emancipace to vyzniva spise tragikomicky. Problematika domorodych obyvatel severni ameriky neni v nasich koncinach tak zajimava, aby to serial zatraktivnilo. Pilot jako film neni zase tak spatny, ale i presto ho radim do nizsi stredni tridy. Pohadky me proste neberou... ()

james11 

všechny recenze uživatele

Pilot tohoto seriálu byl celkem zdařilý, avšak herecké obsazení mi moc nesedělo (možná jsem moc zvyklý na herci ve zbylých dílech seriálu, ale někteří jedinci se ke svým profesím nehodí tak jako jejich náhradníci). Jako pilot tento film ujde, i když mi přijde ke konci trošku natahovaný. Ode mě 3* ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

scénář 4, režie 4 herci 5, výprava 3 celkem 16 ..tj. 80% Rodinný seriál z dob divokého Západu, epidemie, lynchování, zákon, brutlity a násilí, alei rodinné pohody v drsném prostředí, kdy se umírali i na slepé střevo. ()

Reklama

Reklama