Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nečekal, že to bude horší než předchozí díl, ale byl jsem nemile překvapen. Už v prvních deseti minutách jsem tušil, že tento film budu nesnášet a na konci se moje tušení naplnilo. Příběh a všechny jeho dějové linie jsou nudné a postavy nejsou ničím zajímavé. Prezentace je hrozná, film vypadá hrozně lacině jakoby ho natáčeli mobilem a radši ani nebudu zmiňovat otřesný střih. Herecké výkony byly všechny špatné, ale zároveň jsem to od této herecké soustavy měl asi očekávat, všichni to jsou B-listoví seriáloví herci, kterým se na velkém plátně prostě nedaří. Navíc mi film vůbec nepřišel vtipný, většina pokusů o humor byly neskutečně trapné. Ani hudba se mi nelíbila, většina z ní byla melodramatická a nevhodná. 0/10 ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Univerzální princezna česko-slovenské kinematografie ukojila svou touhu a dala si konečně velkou kremroli, univerzální princ zde mává tisícovkama před prostitukama a dáma česko-slovenského dabingu má minutovou roli ve frontě, to možná hovoří o přístupu tvůrců vše. O chlup důstojnější než předchozí film, dokonce s pokusem o drama, nicméně po tvůrčí stránce opět nevydařený a celkově v ničem lepší. Stejně trapně sexistické, scenáristicky impotentní a zcela k ničemu. Jediné plus vidím ve dvojici Vagnerová - Blažek. Hanča je pro mě velká herecká naděje i přesto, že bere podobné nabídky a společně s jmenovaným kolegou předvedli docela dobrou a smysluplnou romantickou story na určité úrovni, škoda, že na tom nebyl postaven celý film, jenž je nesmyslně přesycen jinými postavami, povětšinou zcela zbytečnými či dokonce nechutnými (Skameňák příšernej) a jejich osudy, které jsou jak přes kopírák. Poslední hřebíček do rakve filmu zasazuje kapela od které neslyší divák jediný song, zoufalý nehumor vyčpělého komika z reklamy na tablety a hudba využívající ukradené melodie. Za hezké prostředí a zmíněnou dvojici dávám jednu. [Kino Citadela - Litvínov] ()

Reklama

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal nějaký zimní odvaz a ono prd. První bezmála čtvrt hodina plná zbytečného popisování postav. Na dvacáté minutě potom zazní symfonie jak ze Sám doma a pak opět následuje nepřirozené ticho. Jako kdyby někdo zapomněl zapnout zvukovou a hudební složku. O čtyři minuty opět Sám doma a pak zase mrtvo. Dlouho nic až pak ke konci zazní tóny, jako když přilétli mimozemšťané. Přestože herci hrají slušně, tak to nestačí. Zvláštně prázdný a zpomalený film. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nehorázná zbytečnost od vybledlých ksichtů někde z bulvárních článků o sračkách slavných v jejich záchodových mísách. Že se tvůrci nestydí za tenhle filmový průjem žádat po lidech peníze v kinech. DVD ideální na ovocný strom ke strašení ptáků. Milá Mercedes Čtvrtníčková, bacha na hraní v těchto srágorách pokud chceš důstojnou kariéru. Tihle vandalové filmového umění tě nikam neposunou. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když by to nebylo širokoúhlé, tak při přepínání programů narazit na tohle, nemám absolutně šanci poznat, že se nejedná o nějaký díl Ulice či Ordinace a že jde o kinofilm. Opět obsahově prázdné, jako celá současná česká kinematografie. Pouze sled scének bez nějaké stěžejní kostry pořád dokola znovu a znovu a znovu, že už je neskutečně ubíjející, to psát. Nuly na pozicích režisérů, nuly na pozicích scénáristů a herci, kteří byť v sobě něco mají, se pod vedením těch nul taktéž stávají nulami. Natáčení českých filmů (komediích obzvlášť) by už mělo být postaveno mimo zákon. ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • Hlášku „Lvi žerou první“ používá Vémola často ve spojení s MMA. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama