Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během předvolebního mítinku se neznámý útočník pokusí zastřelit kandidáta na starostu. Pátrání naznačuje, že k vraždě má motiv mnoho lidí. Chce se ho snad zbavit politický protivník? Je v ohrožení také někdo jiný? Pan Monk musí zjistit pravdu za každou cenu... (Universal)

Recenze (34)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pilot ako má byť. Postavy, ktoré si automaticky zamilujete a Tony Shalhoub asi vo svoje životnej úlohe. Správne dávkovanie emócií, napätia aj humoru v ktorom je na súčasné detektívne pomery omnoho viacej ľudskosti a omnoho viacej krásnych momentov než by sa na podobný žáner patrilo. A práve to robí tento seriál tak výnimočným. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Monk bol od začiatku taký akého ho máme radi a s fajn postrehmi, ale aj keď to bola určite skvelá epizóda mám určité výhrady, za prvé Sharona sa mi vlastne zdala občas dosť protivná a možno teda ani nevadí, že neskôr bola prestriedaná, ten záver sa mi zdal príliš preťahovaný a SPOILERY: Monk fakt nemohol s takou istotou tvrdiť, že tomu osobnému strážcovi bolo navrhnuté spáchať vraždu tej ženy, ale dajme tomu. Popravde aj mňa napadla možnosť, že cieľom bol v skutočnosti strážca, ale na začiatku to vyzerá, že miesto odkiaľ strieľal vrah bolo naozaj veľmi viditeľné a prášilo sa odtiaľ, aby sme sa napokon dozvedeli, že to vlastne vôbec nebolo možné rozoznať a sám objednávač vraždy by ukazoval rukou na miesto kde bol strelec? Veď by tým ohrozoval vlastný plán, jednak na seba upozorňuje a čo keby polícia najatého strelca vďaka tomu hneď chytila a ten by sa prezradil? ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá zábava uvádějící na obrazovky jednoho z nejosobitějších televizních detektivů. Už první scéna Monkových dedukcí a postřehů neustále přerušovaná diskusí o tom jestli doma vypnul plyn je naprosto geniální.. a to nemluvím o takových skvělých momentech jako je lovení klíčenky z rakve během posledního rozloučení.. prostě pilot, který mě spolehlivě zahákoval k celému seriálu.. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Monku, přijdete do pekla !!" - "Já už v pekle jsem.." To jistě člověk s tolika fobiemi a jednou velkou bolestí prostě být musí, o to paradoxněji však vyznívá skutečnost, že tenhle seriál přivádí jednoho naopak do filmově detektivního nebe.. Skvostný pilot ke skvostnému seriálu, který znalému dokazuje, že svět Adriana "Rain Mana" Monka i s jeho postavami skutečně projde vývojem, který podobné starosvětské kriminálky příliš často nenabízejí.. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coby pilotní film k famóznímu seriálu je celkem slušný. Časem se sice postava samotného Monka trochu vybarvila, přesto zůstala tak nějak věrná předloze nastíněné v tomto pilotu. Navíc případ, který zde Monk řeší je celkem zapeklitý a dává dost prostoru k humoru mezi Monkem a Sharonou, který je bezesporu hnacím motorem celé monkovské podstaty. Rád bych prozradil konec celé detektivky, ale ne, nemohu. :-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Díl, který je rozdělen na dvě 44 minutové části, byl ve Francii sestříhán a vysílán jako jediný 44 minutový díl. Materiál, který byl vystřižen, zde nebyl nikdy odvysílán. (HappySmile)

Reklama

Reklama