Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Georges je v nezáviděníhodné situaci. Jeho krásná milenka Emmanuelle zjistila, že je ženatý, a chce se mu pomstít. Navíc se o všem dověděl její nesmírně žárlivý manžel Johnny. Georgesova manželka Marion je sice bohatá, ale zlá, a tak se záletník se smutnými vyhlídkami musí spolehnout na pomoc podomního obchodníka Maurice. Tento mistr převleků má Georgese zachránit, ale navzdory všem pokusům dochází jen k řadě neuvěřitelných a komických situací, které ho do celé šlamastiky zaplétají čím dál víc. Nová bláznivá komedie JEAN-MARIE POIRÉ, režiséra slavných NÁVŠTĚVNÍKŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €19miliónovTržby USA $3,803Tržby Celosvetovo $3,894,000║ praštené /40%/ ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Prasárna, úchylárna a debilita o prasatech, úchylácích a debilech, kteří se chovají prasácky, úchylně a debilně. Asi se proto ptáte, proč to hodnotím tak, jak to hodnotím. Dobrá, prozradím vám to - smíchy jsem se válel na zemi. Alespoň chvílemi tedy určitě ano, vidět žárlivého dokonalého Árijce Götze Otta bylo k popukání. Dejte mi někdo adresu Jean-Marie Poirého, asi mu pošlu kytku. Uvařít z tuny exkrementů takovýhle film, to chce kumšt. 50% ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná, svižná francouzská komedie, která dokazuje, že Francouzi jsou pořád co se komedií týče, špička ve svém oboru... ()

n562 

všechny recenze uživatele

Jedna z řady nových a opravdu povedených komedií. Scény plné zápletek a skvělých hreckých výkonů vás jednoduše donutí k smíchu. Pan Maurice Ušatý a jeho Bratrská pomoc je prostě nepřekonatelná! ()

goldvise 

všechny recenze uživatele

Moc se omlouvám, já ten film prostě žeru. Není to úplně klasická komedie. Je to v podstatě téměř dokumentární vhled do života dvou zoufalců. Ale ... no nemůžu si pomoct, pobavilo a jak. Jen to podání je trochu jiné než je člověk zvyklý... je to ujetý :-) V hlavních rolích Régis Laspalès a Philippe Chevallier. ()

Reklama

Reklama