Reklama

Reklama

Recenze (8)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// 11. září, den, kdy se Amerika zastavila, tentokrát očima Fox News. Herecká krasojízda Russella Crowa každopádně pokračuje, a já fakt marně hledám důvody, proč vlastně nedat maximální hodnocení. Snad jen naděje, že to může ještě víc tlačit na plyn? Už teď je to ale rozhodně jedna z nejpřehlíženějších novinek roku, a to si Crowe, ani pozadí božské Annabelle Wallis zkrátka nezaslouží. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmidílná minisérie s Russellem Crowem jako Rogerem Ailesem, republikánským stratégem a pro kolegy hluboce nepříjemným monstrem, které neústupně směřuje k vítězství a které dravě nakládá s realitou. Každý díl je o nějakém významném milníku jeho života, klíčových momentech moderních amerických dějin a o postupném budování stanice Fox News, která byla hladová po ratingu a zisku. Po sérii koordinovaných teroristických útoků se změnilo mnohé. Nejenže se terorismus stal celosvětovým tématem, ale i média musela začít pracovat „jinak“. A my tuhle smutnou událost sledujeme právě očima kanálu Fox News, který už dávno předtím rezignoval na žurnalistickou etiku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O jedenástom septembri sme už videli toho toľko, že nás už ťažko niečo prekvapí, prípadne šokuje. Udalosti sledujeme z perspektívy redaktorov v televízii a možno som od týchto sekvencií a scén čakal ešte väčšie napätie. Crowe si ale ide svoje a jeho postava má všetko pod palcom, i keď, ako hovorí jeden jeho kolega, mal by sa upokojiť. Stále mi ale nepríde ako vyložene nepríjemný, proste veciam rozumie, chce sledovanosť, je republikán a koná tak v podstate podľa vlastného vnútorného presvedčenia. Ale to sa zrejme časom zlomí... ()

Script 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek byl v plném rozjezdu. Děj začne vysíláním katastrofy o 11.září 2001. Pěkně nastínili drama o útoku. Běhal mi z toho mráz po zádech. Co už byl pro mě trochu problém bylo to, že jsem čekal, kdy dojde na to otevření toho rozporu, zda za tím stála americká vláda, nebo zda za tím stáli nepřátelé. To je věc, která mi hodně vadila. Bohužel tam ukázali pouze strannost Foxu k americké vládě a to je trochu problém. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh jedného mediálneho magnáta, ktorý sa celý sústreďuje na jeho nesympatickú osobu. Ako prvú som trafil epizódu s najvypätejším obdobím USA, ale nepresvedčilo ma to, aby som seriál sledoval pravidelne. –––– Dnes nie je bežný deň, toto je, kurva, Pearl Harbor. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre nastolený kurz, nič moc sa zatiaľ nedeje, nejaký ten konflikt v práci, obavy manželky a sťahovanie. Zato okolo sa toho deje dosť a hlavný hrdina sa začína viac politicky angažovať. Russell Crowe na výbornú. ()

Reklama

Reklama