Reklama

Reklama

Emily in Paris - Season 3

(série)
Trailer
USA, 2022, 5 h 27 min (Minutáž: 27–37 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rok po přestěhování do Paříže za vysněnou prací čeká Emily zásadní rozhodnutí. Jak si ale vybrat mezi kariérou a láskou? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání. Blbka v Paříži působí celou dobu opravdu jako slepice. Co bylo v minulých sériích odlehčeně humorné už takové není. Vypadá to, že co mělo být řečeno, už proběhlo a teď se snaží uplácat nějaký "děj". První díly řeší v rozdělené firmě obraty a stále je jeden a druhý dole. Pořád dokola. A pak najednou klid a jsou zpět "vztahovky". Už jen otravné. Do toho Emily, jejíž blbost už fakt bolí, změnila image: udělala si divnou ofinu a pořídila si obočí od firmy Barum. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od minulých sérii žiaden posun. Stále rozprávka o Emily, ktorá všetky problémy vyrieši akoby nič. Seriál má ale veľkú oddychovú hodnotu, dá sa pri ňom výborne zrelaxovať, keďže sa rieši móda, reštaurácia a odohráva sa v krásnom prostredí. Kamera sníma Paríž proste nádherne. Som zvedavá ako sa problém nastolený v poslednej scene vyrieši v ďalšej sérii. ()

Reklama

aliki78

všechny recenze uživatele

NO vidim to na 4tou řadu. 3 jsem včera zkoukla komplet na Netflixu a tak mě to nějak zklamalo, že se nenaplnilo co jsem očekávala :) Chtěla bych, aby Emily byla s Gabrielem, ale evidentně to nikdo nechce jen aby se oba trápili ve vztahu, kde nechtějí být. A ten konec teda překvapivý .. ale na druhou stranu vlastně není. :-) Přeji příjemné koukání :) ()

Simella 

všechny recenze uživatele

Bohužel každá série je o stupeň horší. Tohle bylo za mě zklamání, ztratilo to již ty humorné části, které mě bavily u 1. série a vycházely z rozdílnosti kultur. 2. série byla ještě docela fajn, ale zde šlo hlavně o vztahy...snad všichni vyměnili partnery. Dokoukala jsem to, ale ke konci už mě to ani nebavilo. Vlastně možná už od poloviny :) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále tomu nelze upřít jistou zábavnost a stejně tak koukat na Lily Collins asi nikdy neomrzí (byť její postavu už veskrze nesnáším), ale míra iritace už zde dosahuje vrcholu - už mám po krk toho, jak mě u toho Netflix drží třetím rokem, kdy vždycky vyflusne najednou 10 dílů (které člověk samozřejmě dá na jeden zátah, což je samo o sobě strašně nepřirozené ve srovnání s tím, jak se na seriály dívalo dřív), a nazdar zase za rok, a přitom je to stále dokola ta samá romcom písnička, jak od sebe dostatečně dlouho držet dvě postavy, než spolu v závěru konečně utvoří pár, což zde v případě Emily a Gabriela už začíná být vážně nesnesitelné, protože nikdo normální by nevydržel 3 roky čekat na to, až ti dva budou konečně spolu, což se na konci třetí série opět nestane, a člověk může zase čekat na další Vánoce, s čím ho tvůrci seriálu oblaží příště. Navíc těm dvěma je zde věnováno až nepochopitelně málo prostoru - přitom jejich romantická linka je na celém seriálu to nejzajímavější - a naopak většinu seriálového děje zabraly stupidní peripetie kolem agentury, vymýšlení marketingových kampaní a vývoje vztahů Mindy a Alfieho (pro mě osobně 2 krajně nesympatické postavy). Takže osobně říkám - více Emily a méně Mindy a těch marketingových bullshitů! (které jsou beztak totálně odtržené od reality, ostatně jako celý ten seriál, který je nadto povrchní, až to bolí). ()

Galerie (352)

Reklama

Reklama