Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Marketingová manažerka Emily Cooperová sbalí v Chicagu kufry a odjede za prací snů do Paříže. V novém životě musí řešit pracovní trable, přátele i lásku. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (14)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lily Collins jako Alenka křížená s Popelkou ve světě plných pařížských stereotypů a klišé. Světě módy, radosti mládí, sexu a porozumění mezi národy. Podivuhodně relaxační, atraktivně zábavné. Neuvěřitelné kostýmy. Eye candy záležitost. Mmch. Philippine Leroy-Beaulieu bude 60, před lety zářila v Třech mužích a nemluvněti (1987). Jiný důkaz o nestárnoucích Francouzkách není třeba. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá oddechovka, to se musí nechat. Jinak jde o průměrnou, někdy až příliš klišoidní a trapnou podívanou, která láká na nádhernou Paříž, krásné Francouze a mě i na sympatickou Lily Collins! Užívám si především humor, který vzniká křížením Americké a Francouzské kultury a jazyků. Hvězda navíc za procvičení základních francouzských frází a celkové opáčko jazyka! ()

Reklama

Baru.Class 

všechny recenze uživatele

Hodně slabej a nepovedenej odvar Sexu ve Městě. Co nás Emily během koukání naučí? Jak vojet půlku Paříže a necítit se jako kurva, jak se nevkusně a totálně nelogicky oblíkat a vydávat to za haut couture a jak získat práci snů bez nutnosti umět cizí jazyk nebo mít nedejbože zkušenosti v oboru. Absolutní bullshit. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:D Tohle byl pro mě "odpočinkový" seriál :D  Je to rychlé, svižné, hezky barevné a za mě i upřímné z pohledu francouzů, kteří jsou opravdu háklivý, pokud neumíte francouzsky :D Je tam hodně intimity, flirtování, vztahů, hodně intrik, hodně sexu ;) Dostala jsem párkrát záchvat smíchu a těším se na další sérii ;) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem zase jednou vůbec nevěděl do čeho se pouštím, abych hned v úvodní epizodě zjistil, že půjde o seriál určený spíše ženám, které mají pokud možno kladný vztah k sociálním sítím a snesou i nějaké to romantické (či zcela běžné) klišé. Když jsem se naposled kontroloval, byl jsem vybaven jinak než ženy, k sociálním sítím mám záporný vztah (čsfd je čestnou výjimkou- taky ji nevnímám jako obvyklou sociální síť) a přebujelé útoky na city mi lezou krkem, takže jsem rychle pochopil, že nepatřím do cílové skupiny tohoto počinu. A přesto (asi trochu nadsazeně) hodnotím čtyřmi kousky, protože se mladá "Genesis" taťkovi a mamce fakt povedla, a přestože měl seriál slabší i vyloženě chabé momenty, byl po většinu času sledovatelný (i bez přetěžování mozkových buněk), ale hlavně byl úplně pohodový a překvapivě mi způsobil dobrou náladu. Nevadila mi dokonce ani multikulturní herecká sestava, protože to k Paříži prostě patří a Mindy Chen měla výborné záseky. Zpočátku jsem nevěřil, že to napíšu, ale těším se na případnou druhou řadu. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • O popularite seriálu svedčí aj to, že Mapy Google pridali značku pre lokalizovanie Emilynho (Collins) bytu v Paríži. (krasomama)
  • V epizodě je zmíněn Ratatouille (2007), což je odkaz na stejnojmenný film. (SONY_)

Reklama

Reklama