Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi si zpestří navyklý chod rodiny návštěvou japonské restaurace, kde Homer sní potenciálně jedovatou rybu fugu. Do posledních 24 hodin života si dá řadu předsevzetí, která samozřejmě nestihne splnit. Když nezemře, rozhodne se žít plný a hodnotný život... (Česká televize)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "One Fish, Two Fish, Blowfish, Blue Fish" (Nie je ryba ako ryba). Homer Simpson pri návšteve japonskej sushi reštaurácie skozumuje jedovatú časť ryby fugu. O dvadsaťštyri hodín ho čaká smrť. Jeho srdce prestane pracovať a on umrie. Homer chce tento krátky čas, čo mu ešte zostáva, využiť na všetko, čo doposiaľ vo svojom živote zanedbal. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by si nepamätal neslávne slávnu večeru v japonskej reštaurácii. Po tejto epizóde aspoň budete vedieť, že objednávať si tam všetko, čo majú na jedálnom lístku, je smrteľná chyba. Jedine že by ste si zašli ešte na posledné pivá, možno zabijú jed vo vašom tele, ale možno v tom bola iná nadprirodzená sila. Navyše sa dozviete, akých má Barnie susedov a ešte sa aj skvele pobavíte. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I want to share something with you. The three little sentences that will get you through life; Number One: "Cover for me". Number Two: "Oh, good idea, boss!" Number Three: "It was like that when I got here." ()

Reklama

Reklama