Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na jednu ze sester Marge přijde vdávadlo. Požádá Marge o pomoc, ta se obrátí na Homera a Homer začne shánět nápadníka. Volba padne na ředitele školy – ovšem ten se omylem zhlédne v druhé ze sester-dvojčat... (Česká televize)

Recenze (11)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štrnásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Principal Charming" (Láska klíči aj v riaditeľni). Je to love story. Romantické vzplanutie medzi riaditeľom springfieldskej základnej školy Seymourom Skinnerom a Patty Bouvierovou. Margeina staršia sestra najde v Skinnerovi muža svojich snov. Zaľúbia sa do seba. No ich lásku prekazí Pattyno dvojča Selma. Patty si uvedomí, že v heterosexuálnom vzťahu šťastie nenajde a vráti sa späť ku svojej sestre Selme. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K slovu prichádza láska, respektíve jej absencia u hrdinov v strednom veku. Takých je v Springfielde dosť a problémy so samotou majú aj Petty a Selma. Alebo že by si nakoniec vystačili sami? Odpoveď ponúkne Principal Charming a ide o jednu z tých smutnejších epizód. Čo však neznamená, že zároveň nepatrí medzi tie najvtipnejšie vôbec, viacero fórov patrí do zlatého fondu seriálu. No a najlepšia rada na rande? Treba si oholiť fúzy, chlap nechce mať rande s nejakým zarasteným kovbojom. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 7,5 • U nás poprvé 10. září 1993. V USA 17. února 1991 • První díl pro Hanse Molemana, školníka Williho, Jeremyho Freedmana (kluk co dělá různé podřadné práce) • 75/100 ()

Pharao20 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patty a Selma patria medzi moje najobľúbenejšie postavy seriálu, čo sa týka vtipných hlášok tak ako jedny z mála dokážu konkurovať aj samotnému Homerovi. Vydarená epizóda. "Mäso zo storočnej kravy, film vykopávka, dostal cez hubu. Dobrú noc"  ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Cítím něco jako síran sodnatý sloučený s chlorofylem." "Užívá dramatické výrazy, není na chlapečky, heh, to by šlo!" "Ať si jde, hlavně, že mi tu nechala pívo." ()

Reklama

Reklama