Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marge má obavy, zda není opět v jiném stavu. Vydá se proto k lékaři, zatímco Homer před dětmi vzpomíná, jak to bylo, když si maminku bral. (Česká televize)

Recenze (11)

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

• Hodnocení IMDB 8,2 • U nás poprvé 31. prosince 1994. V USA 26. prosince 1991 • Marge s Homerem vybírají jméno pro dítě (Barta) M: Emil H:Debil M. Co Klement? H: To bude zase Klement dement! M: Bob? H: Škrob! M: Vít? H: Prevít! M: Marek? H: Párek • Homer: Od zítřka jsem atomovým technikem. Dr. Dlaha: Ach můj bože! • Homer vypráví o životě před příchodem Barta na svět. Nechybělo několik skvělých hlášek. Skvělý díl • 87/100 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer mal kedysi úžasný život. Točil v zábavnom parku v mlyne kolesom pre minigolfistov a dúfal, že raz bude podávať palice. A pochopiteľne robil aj v rýchlom občerstvení, kde pridával do hamburgerov chlpy z vlastných rúk. S predajom nožíkov to už bolo ťažšie, asi to niekoľko kupcov zaplatilo zranením. Ale koniec dobrý, všetko dobré. Ak si myslíte, že mám na mysli fakt, že si založil úžasnú rodinu, tak nie, koniec epizódy je šťastný z úplne iných príčin. ()

Maysha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Marge, seš krásná jako princezna Leia a chytrá jako Jedi." "Marge, rád bych se tě na něco zeptal, ale bojím se, jestli řekneš ne, zaručeně skončím jako kriminálník." "Vezmu si tenhle ten. - A jak budete platit? - No, to nevím." "Já ti nevím, radiace prý způsobuje sterilitu. - Pche, babský řeči." " Jak se máš ty stará částice." "No, nevím, ale řekl bych, že ten zadek na nás vystrčil záměrně." "Slibuju ti, že první, co na tomhle světě uvidíš, bude řádně zaměstnanej chlap. - Jasně, doktor." "Ta placka je snad nadívaná chlupama. - Támhle máš vysvětlení." "Co chcete? - Chci mít u sebe svého muže. - A chcete k němu i hranolky?" "Pane, ten člověk neprošel u testu, za to na odchodu prošel skříní." "Ustupte, já to dítě porodím. - Co kdybyste to radši nechal na mně, Homere? - Jste nějak chytrej, co?" Kdyby byla možnost 6 hvězdiček, dala bycb je. ()

Reklama

Reklama