Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto halloweenovském speciálu vypráví tři strašidelné příběhy Bart. Homer zaprodá duši dáblu – za koblihu; Barta děsí představy o smrti ve školním autobusu; a pan Burns je upírem... (Česká televize)

Recenze (15)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No čo dodať, Ned ako Satan a Burns ako Dracula sa ponúkali už od prvého čarodejníckeho dielu, tak ale máme ich konečne tu. Druhá historka je na prvý pohľad slabšia, ale pôsobí dosť originálne a školský autobus sa ako dejisko hrôzy priam ponúka sám. Najmä s vodičom Ottom a náhodnými cestujúcimi; riaditeľom a školníkom. Policajná hliadka čakajúca na východ Homera s donutovou hlavou z domu nemá chybu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda z piatej série obsahuje tituly: "The Devil And Homer Simsons", "Terror at 5,5 Feet", "Bart Simpson´s Dracula". ***** ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další vydařenej Simpsonovskej čarodějnickej speciál. Homer, jeho žravost a jeho láska ke koblihám/donutům zapříčinila, že zaprodal svou duši ďáblu. Inu když je miluje není co řešit a ani ďábel alias Ned Flanders tě nezastaví. Bart, jeho vidiny smrti a teror v autobuse kde mu nikdo nevěří. Zde se o5 na chvílí objeví staří známí mimozemšťané Kang a Kodos. A Burns jako hrabě Drákula. Z jaké zfilmované verze o tomhle hraběti milujícím červenou tekutinu si tenhle příběh bere inspiraci je zcela jasný. Pro ty co by snad nevěděli je to Dracula(1992) kterého natočil Francis Ford Coppola. 5hvězd ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The Devil and Homer Simpson - 5* Nejvíc pobavil právník Lionel Hutz "Nemějte obavy, včera jsem se v baru díval na Matlocka, sice nešel zvuk, ale myslím, že vím jak na to..." Výborná je i závěrečná scéna s policisty ----- Terror at 5 1/2 Ft - 4,5* (Jestli mě paměť neklame, tak je to parodie na jeden z příběhů z filmu Twilight Zone) ----- Bart Simpson's Dracula 4* ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Dnes pojedu s vámi, protože mi matka schovala klíče od auta jako trest za to, že jsem telefonoval se ŽENOU!" • ,,Homere, musíme zakročit. Dneska saje lidem krev a zítra může začít kouřit!" • ,,Musíš mu vrazit kůl do srdce...tati, to je rozkrok!" ()

D1705 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Satyra. Prvá časť o donutkách a Homerovi bola najlepšia-90%. Naráža sa tam aj na to, že Nixon bol ešte živý. Paradoxom je, že už roky živý nie je. Ned pánbičkár ako satan :-). Druhý a tretí diel stál za dračku. ()

Reklama

Reklama