Simpsonovi - Série 12 (2000) (série)
Bob AndersonScénář:
Tom MartinHudba:
Alf ClausenHrají:
Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Harry Shearer, Hank Azaria, Pamela Hayden, Tress MacNeille, Marcia Wallace, Michael Keaton, Charles Napier, Bruce VilanchObsahy(1)
Simpsonovi se jdou podívat na Springfieldské vězeňské rodeo. Tam se Marge seznámí s vězněm, který jí učaruje svým malířským nadáním, a tak se Marge jakožto milovnice umění zasadí o jeho podmínečné propuštění... (Česká televize)
Nevím, jestli je to tím, že ty epizody už znám nebo něčím jiným, ale příběh této mi přišel takový bezduchý. ()
Desiata epizóda z dvanástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Marge a mukl" (Pokey Mom). Útlocitná Marge Simpsonová nadviaže kontakt s jedným springfielským väzňom, ktorého smutný životný príbeh a obdivuhodné maliarske nadanie v nej prebudia silné emócie. Zaručí sa za neho a dostane ho na podmienku späť na slobodu. Ukáže sa však, že bola hodne naivná, keď si myslela, že si zaslúži druhú šancu a že sa bezproblémovo zaradí do spoločnosti. ***** ()
"One, two, better not sue." ()
"Dnes strieľa po Apuovi kadekto, už je za to iba pokuta sto dolárov". ()
,,Můj džusík!" • ,,Měli tam moc zástěr.." • ,,Nemusím Vám ho být líto, postavil betlém na veřejném prostranství!" • ,,Můžu si k Vám čuchnout?" ()
- V epizodě Marge a mukl se Homer ve vězeňském rodeu snaží býka přilákat tím, že Lízu drží ve vzduchu a říká, že červená barva jejích šatů býka přiláká. Býci jsou ve skutečnosti barvoslepí a dráždí je vlající kus látky ve vzduchu, nikoli červená barva. (fiLLthe3DD)
- Když se Marge podívá z okna, tak pokaždé vidí jinou budovu. Poprvé je to věznice a podruhé zase škola. (Duoscop)
- Při odhalení malby na škole má jeden z diváků na tričku Freda ze seriálu Flintstoneovi (od r. 1960). (Duoscop)