Aby měla úspěch s prodejem dóz na potraviny, předstírá Marge, že je transvestita... (TV Prima)

TroiMae

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Simpsonovi ztratili dech už dávno. V roce 2018 vykrádat Amélii z Montmartru je poněkud dýchavičné. I všechny ty stereotypní vtipy s teplými kadeřníky jsou jak z devadesátek. A „transkama“ se taky nic nezachrání, respektive český překlad, který z „drag queen“ udělá transky a zřejmě to je důvod neschopnosti rozlišit trans(gender) člověka od travesty umělce. český překlad svou cisnormativitou tenhle díl úplně zabil. ()

Anderton

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z oboch dejových línií sa dalo vyťažiť viac, ale ako obvykle, samostatné fóry fungujú. Líza ako Amélia z Montmartru, to sa ponúkalo už dvadsať rokov, každopádne ide skôr len o taký doplnok k Marge, ktorá predáva dózy a to je v súčasnosti in, iba ak ste transvestita. S anjelskými krídlami jej to sluší, tvorcovia sa neboja byť nekorektní, keď po prezradení tajomstva jej fanúšikovia odídu so slovami "je to len žena". ()

• Ředitel Skinner má na sobě po prvním dni výuky karate žlutý pásek. Pro získání žlutého pásku jsou ale potřeba měsíce tréninku. (Azurose)
  • Všechny internetové adresy, zobrazené v této epizodě, odkazují na reálné články na amerických webech o mužích převlečených za ženy. Odkazy nás zavedou na články na webech OCregister.com, MelMagazine.com a People.com a na video na ABCnews.go.com. (dejv997)
  • Dějová linka Lízy odkazuje na film Amélie z Montmartru (2001). Plakát filmu je také možné zahlédnout v Lízině pokoji. (Azurose)