Chlap na střídačku

Trailer 2

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

LexBarker

všechny recenze uživatele

Další česká rádoby vtipná komedie, kde trapnost stíhá trapnost, s herci kteří hrají, jak ti nejprůměrnější ochotníci. Snad jedině Jiří Langmajer nepůsobí úplně tragicky, ale jemu stejně nejvíc sluší arogantní šovinisté, což zde nehrozí ani náhodou. Film rozhodně nikomu nemohu doporučit a to ani na ukrácení nudy při deštivém nedělním odpoledni. ()

angel74

všechny recenze uživatele

Sexistické komedie zrovna dvakrát nevyhledávám, ale zlákalo mě poměrně kvalitní herecké obsazení. Příběh muže, kterého si jeho manželka a milenka navzájem půjčují, je sice místy hodně přitažený za vlasy, přesto tvůrcům odpouštím. Našly se tu totiž momenty, u nichž jsem se docela dobře bavila, i když s blížícím se finále přibývalo scén, které bych radši neviděla. Výsledný dojem z filmu je tak poněkud rozpačitý. Nemůžu se rozhodnout, zda se jedná o celkem fajn oddechovku, nebo naopak trapně přízemní zábavu. (50%) ()

kajas

všechny recenze uživatele

Velice by mě zajímalo, co za účinkování v téhle... věci Langmajerovi, Chýlkové a paní Janžurové slíbili. Jestli populární a skutečně dobré herce zaujala možnost vyzkoušet si remake francouzské komedie, nebo spíš možnost totálně se odvázat a improvizovat na vděčné téma milostného trojúhelníku. Tohle přece nemohlo mít opravdový scénář. Tak amorální bizár, že jsem se několikrát zasmála nahlas. ()

blackrain

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byla hodně zvědavá. Ze začátku to bylo celkem i vtipné, ale s postupem času se to zvrhlo v jednu velkou trpanost. Původně jsem si myslela, že se manželka manželovi chce dost zákeřným způsobem pomstít. Byla jsem brzy vyvedena ze svého omylu. V podstatě jsem pak čekala na to, co jedna nebo druhá Jirkovi provede. Bavila jsem se poznáváním míst, kde se v Praze natáčelo. Konec filmu mě nepřekvapil. Dvě hvězdy dávám za odvahu herců jít do takového filmu jako je tento. ()

Shitonit

všechny recenze uživatele

Miluju české komedie posledních let, miluju na nich zejména to, že od nich nic nečekám, nevyhledávám je pro jejiich multitrapnost kombinovanou s depresivnímy výkřiky do tmy, miluju je pro jejich přímočarou touhu dostat lid do kin, narvat do lidu popcorn, zalejt mozeg colou a následně si s lidem tristně vytřít prdel slibem, že již brzy se vynoří odnikud další neskutečná píčovina. Miluju je a díky lásce k českým filmům mám občas o něco více času, neboť se na ty kokotiny už ani nedívám, čímžtopádem tím na konec chci dodat, a tím jsem měl asi začít, Za točbu novodobých českých komedií by měl být ukládán trest navěky hnít v kinematografickým pekle s hlavou strčenou v Satanově řiti. ()

• Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)
  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)
  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)