Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (226)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co má Zahrádka za sebou za výrobky, se ani moc nedivim, že to dopadlo takhle.Jirka je můj oblíbenec, takže si to mohl odpustit.Trapnost, idiocie, scény odtržený od reality, a navrch konec, kterej to celý završí mírou vrchovatou.Kravina na kterou nekoukejte ani po dvaceti plzničkách.10%. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v kině. No, ne že bych se nezasmál, ale celkově to není příjemný film. Nerad bych moralisoval, ale nemohu se zbavit dojmu, že adoruje nevěru. Také ženy staví do nezáviděníhodného světla. Myslím za tu permanentní vypočítavost a pohříchu latentní nevraživost. Ušlo mi, zda je manželka tak osvícená (či snad unuděná), že se míní podělit o chotě, či se tváří vstřícně, ale dělá vše proto (např. děti odeslané k milence), aby se záletník vrátil. Proto mne fascinuje, jak ochotně se druží s milenkou a dokonce s ní leze do vany... Ovšem jak milenku pozve na pyžamovou párty, to mi tedy zatrnulo – to byla silná káva – vzpomněl jsem na fenomenální Čas sluhů. Bohužel ta potupa dějem jen tak nějak proletěla. Odveta byla jen pro zasmání. Milenka: že by to byla krasavice, to se říci nedá, z čeho žila (do antíku nepáchla noha a uživit bylo třeba i zaměstnance), co její osobní život – nechtěla mít někoho vlastního - rodinu? Dětičky: Dceruška mi připomněla Jindřišku z Pelíšků, ale měla malinko prostoru, čili nešlo si ji oblíbit, spíš se jevila jako fracek. Bratříček: poslední dobou klasika - lehký retard zpotvořený brýlemi. O plochých zúčastněných jsme se v plochém ději téměř nic nedozvěděli a nebylo možné si je oblíbit anebo alespoň s nimi cítit. --- Tvůrcové se snažili zahrát na všechny struny (čtyřprocenťáci atp.), ale vznikla tím podivná kakofonie. Vrcholem byly v podstatě vtipné zmatky, kdy si Langoš neuvědomil, kde zrovna přebývá, ale cítil jsem se manipulován, když se po prozření tloukl pěstí do přilby – nemohl se mi nevybavit kultovní Mrazík... O všelikých účelových lascivnostech ani nemluvě. Podivný, umělohmotný, nehezký, amorální film - nedoporučuji. Edit: Pročítaje Matti_ho komentář jsem si vzpomněl na co jsem zapomněl. Vysvobozující mrtvička, neviděli jsme to v Teorii tygra? ---- Docela nápaditý plakát. ()

Reklama

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Asexuální snůška debilit, která bohužel není dostatečně absurdní na to, aby obhájila naprosto nesnesitelných 109 minut. Zhlédnutí tohoto absurdního maglajzu má navíc jeden dost nepříjemný efekt, a to ten, že s Vámi partner(ka) odmítá spát do doby, než tento mimořádně tramatisující zážitek nevytěsní z hlavy, což může trvat až čtrnáct dní. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

I přes strašné recenze jsem to zkusila, pevně rozhodnuta vnímat to jako komedii. A začátek fakt vypadal slibně, ale bohužel to neudrželi - po dvacetí minutách jsem se místy rděla za herce (hlavně za Chýlkovou - že do takové role vůbec šla), zkrátka mohlo to být lepší, samotný nápad docela ftipný byl. Tři hvězdy jsou sice trochu nadsazené, ale ve srovnání s jinými současnými českými komediemi to bylo celkově o prsa lepší. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem ako vôbec film "Chlap Na Střídačku" ohodnotiť. A nejaký čas som uvažoval aký rating si vlastne zaslúži. No nakoniec som sa rozhodol, že to nepoputuje do priepasti odpadu. Napriek tomu, že by som to filmu ale doprial. Ale prvá polhodina je relatívne pozerateľná a vie celkom pobaviť. A potom je tu Iva Janžurová, ktorá má pár dobrých hlášok. Inak je toto film, ktorý je od scénky ku scénke horší a horší, až sa z neho stáva absolútne nechutné "neviem ani čo". NIe je to vtipné, nemá to dokopy žiadneho ducha a celú dobu som sa pýtal, kto má byť reálne cieľovou skupinou pre tento film. Pre koho to bolo natočené? Tento film dokopy len stupňuje a stupňuje svoje neskutočne nechutné momentky až to bolo absolútne nestráviteľné a otravné. Nebudem vám hovoriť čo sa stane, no mal som pocit, že už počas scénky, kde Chýlková diktovala správu do telefónu pred ľuďmi v električke bola na môj vkus jemne za čiaru humoru a viac prechádzala do trápnosti. No to bola dokopy len špička ľadovca toho, čo sa do tohto filmu dostalo. A s každou scénkou to je len horšie a horšie. A dospeje to do situácie, kde sú vám nesympatickí absolútne všetci. Keby som sa ja ocitol v tejto situácii, tak sa rozvediem, opustím obe ženské a odsťahujem sa na druhý koniec republiky aby som bol od nich čo najďalej. Hodnotenie: D- ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)
  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)

Reklama

Reklama