Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jima Halseye (C.Thomas Howell) stále pronásledují strašlivé události minulosti. Vrací se zpátky, aby se vyrovnal se svými démony. Cestuje se svou dívkou Maggie (Kari Wuhrer) a brzy se oba ocitnou právě v těch místech na silnici západního Texasu, kde celá ta noční můra před časem začala. Setkávají se s psychopatickým STOPAŘEM Jackem (Jake Busey) a najednou se jízda Jima a Maggie změní v děsivý závod o přežití, v napínavé a strhující dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Podařilo se téměř nemožné - zdejší hlavní hrdinka je ještě větší kretén než hrdina původního filmu. Nevím, jestli autorům gratulovat k zázraku nebo je za to nechat pomalu umučit, ale každopádně to jejich pokusu (moudře odeslanému rovnou na video) o pohyblivé obrázky nepomohlo. Jenže tomu by nepomohla ani voda vysvěcená samotným Papst Nazingerem. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stopař čekal na auta, které řídí budoucí oběti a já čekal na prima horor a pokračování slavného kousku. Stopař se dočkal no a já ne...Bída a utrpení. Zabiják navíc měl tak šílené koňské zuby, že jsem se díky nim nedokázal soustředit na nic jiného. Jasný vím, že za to nemůže, ale fakt jsem jen čekal, kdy začne řehtat a klusat za autama...PS : Pokud Vás trápí démoni minulosti, je dobrej nápad zvolit směr od nich a ne k nim, možná budete žít o nějaký en pátek déle...Dobrá zpráva je, že na druhý pokus to Morneauovi vyšlo lépe co se týče dálničních hororů ( Joy Ride 2) a vůbec jeho tvorba šla za mě osobně nahoru. Takže nějak se začínat musí, snahu měl, snaha se cení tak teda 2* ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už beru jen jako pokus o vtip a vydělat co možná nejvíc dolarů na zvučném jménu původního filmu. Kdybych neznal všechny tři filmy, tak by se mi to líbilo možná o něco víc, ale takhle je to pro mne jen slabý průměrný film, který za moc nestojí. Vražd je tu jak máku, tedy těch nápaditých, když pominu několik zastřelených policistů. Jediný důvod proč jsem se dodíval až do konce je Kari Wuhrer, kterou já můžu. Škoda jen, že se alespoň nesvlíkla. Úplný závěr je už z kategorie shit movie. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Další hw debilní patvar coby odvar vyroben pouze k vejvaru... 8-( . . . To si jen tak po patnácti letech vyrazíte s traumatem a čůzou do Texasu, abyste pak zhovínka ten den hnedle v místě narazili na chlápka, co vám... Nu, v tomhle případě jste tedy narazili na film s kvantem nelogičností, velikým jako celá ta široširá zem, s dějem průhledným jako všechna ta čiročirá voda, která hned na začátku valí se z nebe jak při konci světa a náš hrdina v té bouři přistane se svým létadélkem na okresce, aby... . . . Ale ne, to nemá cenu, něco tu zdůvodňovat, vysvětlovat, popisovat jednu tu pitomost za druhou... Tohle je prostě další z té masy otravně zbytečných filmů, kdy tvůrci naprosto ignorují jakoukoli logiku děje, smysluplnou story, uvěřitelné herecké kreace a chování postav - a aspoň průměrnou diváckou inteligenci. Ledaže by to (ne)bylo celé natočené pro nějaké ty vymaštěné texasské červené krky... Já tedy opravdu nečekal nic, ale toto... :-[ - - - - - (Poprvé viděno 29.3.2009 na dvd, komentář zde jako desátý - 29.3.2009) ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Bral bych zpět tu myšlenku, že se na tenhle film kouknu. Byl totiž úplně zbytečnej a strašnej. Ten, kdo neviděl jedničku, musí být úplně mimo. Ten, kdo viděl jedničku, si bude říkat, že je to snad úplně stejné, akorát tady je hlavní hrdinka žena. Logika jde samozřejmě úplně stranou. Pominu to, že se to stejnému člověku děje znovu, zloduch je vždy všude a všemocný a dostávají se v podstatě do stejných situací... a já se dostanu k tomu nejposranějšímu ze všech posranejch nápadů: že padouch je převtělenej padouch z jedničky nebo co? Ale ono tam bylo špatné i vše ostatní. Nemá cenu to více rozpitvávat, je to prostě sračka. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Herečka, o jejímž obsazení do role Maggie tvůrci také uvažovali, byla Melinda Clarke. (Fenk)

Reklama

Reklama