Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Swann je nebezpečný terorista, specializující se na bombové útoky a právě teď chystá něco opravdu velkého. Na stopu se mu ovšem dostal polda, který je pro něj nebezpečnější než všichni ostatní strážci zákona dohromady. Detektiv Ray Nettles totiž nedávno přišel o rodinu a při poslední akci mu Swann zabil parťáka. Nettlesova poslední akce měla alespoň jedno plus. Když byl při jednom zátahu přepaden teroristy, nejenže se mu podařilo uniknout, ale také zatknout Swanovu mladou milenku, teroristku Claire, která je navíc velmi schopnou vědkyní. Drží ji na policejní stanici, kde se z ní pokouší dostat informace potřebné k dopadení Swanna, což se mu zoufale nedaří a terorista mezitím likviduje jednu budovu za druhou. Když se Swann pokusí proniknout na stanici, obrátí se Claire na Nettlese s nabídkou, že pokud ji propustí, dovede ho k Swannovi, který se prý chystá odpálit bombu jenž by dokázala zničit celé Chicago! Ray se rozhodne požádat o pomoc nejlepšího chicagského pyrotechnika Franka Glassa. On zneškodní teroristu, Glass se musí postarat o zneškodnění bomby. Dají se do pátrání a zdá se, že vše vychází, jenže pak dojde k tragickému zvratu, kdy vyjde najevo šokující skutečnost, která vše obrátí naruby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem na sebe vážně „hrdý“, nakonec jsem to na podruhé dal. Nejdřív jsem si myslel, že jsem u toho usnul, protože jsem byl unavený ze šichty, ale jak se následně ukázalo, tím to rozhodně nebylo. Protože i na druhý pokus jsem měl co dělat, abych se dočkal závěrečných titulek. Jeden by si řekl, že tohle zas tak hrozný film být vzhledem k obsazení nemůže – opak byl však pravdou. Dvojice Albert Pyun a Margolis naprosto tragická, která nedokázala absolutně využít účasti známých tváří, potažmo vymyslet pořádný děj. Steven Seagal patřil v mém mládí mezi nejoblíbenější herce, jenže čím je starší, tím je to horší. Já myslel, že až ty nejnovější filmy stojí za hovno, ale on už v roce 2001 dokázal předvádět tragický výkon (no a ty jeho dialogy/hlášky – hotová katastrofa), navíc po akční stránce taky bída. Tom Sizemore a Dennis Hopper se taky zrovna dvakrát nepřetrhli a svými bezzubými výkony jen podtrhli mrzkou úroveň celého filmu. Takže i když bych strašně rád dal nějaké vyšší hodnocení, prostě nemůžu, protože není za co. ()

Max Q. odpad!

všechny recenze uživatele

Supr parodie. Hlavní postavy filmu nelze přehlédnout, poznáte je podle kožených kabátů. Střihač se zřejmě pohybuje v nějaké zajímavé dimenzi, kde čas plyne jinak, než u nás. A výbuch té kavárny - to pro mě byl vrchol. Nejprve to vypadalo na plochou destrukci okresního formátu, zatímco záběry po výbuchu připomínaly třetí světovou válku. Ani nevím, jak to dopadlo, musel jsem někde během toho omdlít. ()

Reklama

boyd. odpad!

všechny recenze uživatele

S přehledem nejhorší stevenův film. Tohle nemůžu jinak ohodnotit než odpadem! , protože je v tomhle filmu všechno zle. Je to sice můj oblíbený "herec" ale co je moc to je moc. I těm jeho novším snímkům se snažím dát alespoň jednu nebo dvě hvězdičky, vždycky se v jeho filmu najde alespoň něco kladného, ale tady je to doslova plýtvání filmovým materialém, možná jako epizoda nějakého akčního seriálu by se to ještě dalo, jinak ne. Připadalo mi jako by seagal doslova parodoval sám sebe z jeho akčníh hitů začátkem 90. let, nejvíc ze všeho mě, ale vytočily opakující se záběry, styďte se všichni kdo se na této sračce jakýmkoliv způsobem podíleli!!! PS: steven seagal tam chodí a mluví jako by měl co nevidět umřít, ten chlápek by měl shodit dobrých 15 KG, aby z něho byl zase frajer jako dřív... ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se k odvážnému kroku a dal si výzvu že zkouknu všechny Seagalovky co jsem neviděl. Nakonec jsem začal od začátku a pustil si i první filmy které znám. Mě tohle nepřišlo až jako taková hrůza. Vzhledem k tomu co  od Stevena bylo k vidění. A je taky fakt že jsem schovívavější. Ale když kouknu jaký mám hodnocení u Lovce policajtů nebo Na pokraji smrti. Doufám že budu nucen hodnocení zvednout. Protože už si to nepamatuju. Tak doufám že to bude dobrý. Tak zase u dalšího se ozvu 😁 ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud spadneš na dno, můžeš se odrazit jenom jedním směrem... Jo tak tahle hláška mě opravdu upřímně pobavila, obzvlášť, když ji pronesl Sádelník který ví o čem mluví a má v tomto směru bohaté zkušenosti. No a mě málem vypadli voči, když vidím, že původně jsem tuhle srajdu hodnotil 1* ano pravda je to místy až tak nekompetentní, že je to i zábavné, ale nic to nemění na tom, že je to opravdu extrémní průjem. Tím spíš, že bych pochopil, kdyby sádlo z něčím takovým přišel dneska, ale nepochopím to v době kdy byl ještě v dobré formě navíc krátce před poměrně úspěšným Lovcem policajtů, ale tak kdo ví třeba se chystal na to co ho v budoucnu čeká. Jinak mě vždycky pobaví vidět, že záběry z některých starších kousků společnosti Nu Image se nikdy neomrzí. V tomto případě především z filmu Lovec stínů 2 a největší sranda je, že Pyun z této ojedinělé spolupráce se sádelníkem těží do dneška a dokonce se ani nebojí házet fotky Seagala z tohohle filmu když si dělá reklamu na svého nového Cyborga, který patrně nikdy nevznikne ani v něm sádlo hrát nebude a myslí si, že jsme všichni blbí či co a sežereme mu to. Totální prča pak je když na fuckbooku, jak to učinil při diskuzi se samotným Albertem Pyjem jeden můj oblíbenec mu napíšete, že tato fotka Seagala pochází z filmu Ticker a on nenápadně svede diskuzi jinam s tím, že se máte podívat na jeho nový film výslech Cheryl Cooperové, tak to už je opravdu trochu moc... Takže takhle jak už jsem napsal jisté zábavné momenty tenhle sranec má, ale pokusím se být aspoň v tomto případě výjimečně trochu objektivní a to se potom opravdu jiné hodnocení než odpad udělit nedá.0% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Dennis Hopper natáčal svoje scény len 1 den, a pri natáčaní sa nikdy nestretol s Tomom Sizemoreom, Stevenom Seagalom a ani s herečkou Jaime Pressly. (Seag)
  • Režisér Albert Pyun sa niekoľkokrát ospravedlnil za tento film, ktorý podľa neho zničilo štúdio Nu Image. To mu podľa jeho tvrdení vzalo nedokončený materiál a doplnilo ho svojimi archívnymi zábermi. (beso74)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama