Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot Richards je nesmělý dobrák zamilovaný do své kolegyně Alison. Ta ho však vůbec nebere na vědomí, proto se zoufalý Elliot rozhodne přijmout nabídku atraktivní ďáblice. Za jeho duši mu splní sedm přání. Jenže ďáblice má trochu svérázný smysl pro humor. Elliot vysloví první přání a skutečně se probudí v luxusním sídle s Alison po boku. Brzy ale zjistí, že Alison je mu nevěrná a jeho bohatství pochází z obchodu s drogami. Podruhé si tedy Elliot raději přeje, aby byl mužem plným pochopení, ale malíř slzející nad západem slunce Alison také na dlouho nezaujme. Vinou ďáblice neuspěje ani mohutný basketbalista ani okouzlující intelektuál, jemuž vedle Pullitzerovy ceny přisoudí i poněkud problematickou sexuální orientaci. S každým přáním je sice Elliot o něco moudřejší, ale také o něco blíž peklu. A než se naděje, zbývá mu poslední přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (415)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ramis ma sice na konte lepsi komedie, ale stejne jsem se u tohohle paradne bavil. Jednoduchej princip, kdy ma Fraser sedm prani a vzdy hraje jinou postavu mu dal prostor, aby se poradne vyradil a vyuzil svuj komedialni talent na maximum a to se mu fakt podarilo, takze jednou hraje precitlivelyho noumu, podruhy tupyho basketbalistu a je uplne jedno, ze desne prehrava. Z ostatnich stoji za pozornost zatracene sexy Hurley. Proste jednoduchej, ale na maximum vyuzitej namet a perfektni herci v hlavnich rolich, takze ve vysledku paradni pohodova komedie. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Zaprodal bych nejen svou duši, ale cokoliv a kohokoliv, kdyby mě sváděl ďábel v tak neuvěřitelně sladkém balení, jakým je (hlavně v některých scénách, jako v té ve škole) nadpozemsky svůdná, božská Elizabeth Hurleyové... Ach jo.... Jinak film spíš průměrný až lehce podprůměrný, ale z Elizabeth, která si svou roli viditělně užívá se prostě nedají spustit oči... ()

Reklama

katuska138 

všechny recenze uživatele

Ten příběh je vlastně celkem zajímavý. První půlka je i celkem zábavná, ale jak se říká "opakovaný vtip není vtipem", a tak v druhé půlce celkem ztrácí na šťávě a závěr stojí už naprosto za nic. Možná, kdyby do hlavní role postavili nějakého "pořádného chlapa", mohlo to dopadnout jinak, takhle je to jen za 3*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem koho to bol prozaický nápad, ale tento film mám púšťali v originálnom znení na hodinách angličtiny na gympli asi päťkrát a ja som z neho (okrem dementných, domyslených situácií a Elizabeth Hurley) nemal prakticky nič. Po opätovnom zhliadnutí s dabingom, keď som vlastne scény s Elliotovými nevydarenými želaniami poznal naspamäť, som z neho už taký zážitok nemal, čo je škoda. A to som pritom predtým nevidel ani originál. 65%. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ďábel ( Elizabeth Hurley ) : Hele, puso. Nechci na tebe tlačit, ale pojď se už mrknout na tu smlouvičku........... Režiér Harold Ramis a producent Trevor Albert se rozhodli vytvořit remake jejich oblíbené Fausto-Mefistofelské legendy z roku 1967 a musím říci, že se jim to velice povedlo. Můj přístup k některým remakům se začíná trochu měnit. Pravda je však taková, že čím starší je předloha k novému filmu, tím je ramake lepší. Scénář : Harold Ramis, Peter Tolan a Larry Gelbart. Kamera : Bill Pope. Hudba : David Newman. Ve filmu mimo jiné zazní i Brendan Fraser s písní Dolphin Song - http://www.youtube.com/watch?v=AVflSn2MH_w CITÁT - Promiň, brouku. Musíš z toho být strašně znechucený. Snad bych ti to vynahradila............ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (17)

  • V úvode filmu je na Elliotovom (Brendan Fraser) stole pripnutý znak fiktívneho basketbalového klubu "Diablos", v ktorom neskôr aj pôsobí. (DJW)
  • Z filmu bylo vystřiženo několik scén, včetně jednoho Elliotova (Brendan Fraserú přání, a to stát se rockovou hvězdou. Tato část filmu byla až příliš obscénní. (Nick321)
  • Filmovanie prebiehalo od 24. januára do 18. apríla 2000 v Los Angeles County Arboretum & Botanic Garden, Olympic Auditorium, The Forum, Long Beach, Malibu, Santa Barbara v Kalifornii, Richmond Theatre, The Green, Richmond, Surrey, Veľká Británia, i v 20th Century Fox Studios v Los Angeles, Kalifornia. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama