Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falešné zprávy, zavádějící titulky nebo neuvěřitelné a přesto nečekaně pravdivé fotografie. To vše komentují Halina Pawlowská a Aleš Háma v novém zábavném pořadu České televize. Každý týden se k nim připojí dvě známé osobnosti a společně se pokusí rozpoznat smyšlené od skutečného. Pořadem provede moderátor Tomáš Měcháček. To se ví, že na tom asi něco bude, když k tomu existuje fotka. To se ví, že je to pravda, když to píšou na internetu. Nebo není? Falešné zprávy, dezinformace nebo i fámy jsou tu s námi už dlouho. Kdysi se věřilo, že je země placatá. Dnes se tomu smějeme. Pojďme se pobavit i nad zprávami, mýty a drby, které kolují bulvárními médii, sociálními sítěmi nebo prostřednictvím emailů dnes. Poznáte, jestli je fotografie skutečná nebo byla upravená fotomontáží? Odhalit manipulace mají za úkol i dva soutěžní týmy, které budou v několika kolech rozlišovat pravdivé zprávy od falešných. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Na tomto pořadu je jasně vidět, jací jsou Češi laxní národ a že si donekonečna nechají srát na hlavu. Vám vážně nevadí, že každý měsíc odvádíte povinné výpalné mafiánské instituci, která už hezkých pár let tancuje, jak pražská kavárna píská a že těmi koncesionářskými poplatky sponzorujete vlastně všechny ty sluníčkáře a havloidy, kteří nemají nic jiného na práci, než národu vymývat mozky a nařizovat, jak myslet, koho obdivovat a koho naopak mít za třídního nepřítele? Jestli je vám to fuk a nehodláte s tím nic dělat, pak by se koncesionářské poplatky měly zvýšit alespoň na 1 000 Kč měsíčně, protože dokud to znatelně nepoznáte ve vašich peněženkách, pak nebudete mít motivaci tuto situaci změnit, líná bando!

Croft

Croft (hodnocení, recenze)

Roman47

Ale prosim tebe o pravopisu to není, sama tam chodím a žádná velká cenzura tam taky není, kdyby byla tak by se musela smazat celá diskuze, občas tam v diskuzi prudí nějaký ten havloid nebo úderka z majzlovky ale nic s příspěvků k tématu se nemaže. A co se smaže (nějaký off topic, osobní útoky, vulgarity), to tam správce vždycky napíše. Všude jinde máš cenzuru, mohla bych vyprávět a prorežimní dezinfo-demolibero portály nemají radši ani povolenou diskuzi. viz plky24Safra hotoví demogradi...

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Roman47

Ať si na Aeronetu dělají co chtějí, není to veřejnoprávní médium a ani to neplatíš pokud vlastníš TV.

Roman47

Roman47 (hodnocení, recenze)

Aeronet=totální cenzura, kde v diskusi neschválí jiné komentáře než souhlasné, no nevěřte pak takovým webům každý nesmysl, co vyplivnou. Hlavně že na cenzuru ostatních si pak budou stěžovat, hovada. Když ale vidím formu tamních komentářů, tak jen kroutím hlavou, kdo za nimi stojí, dle pravopisu asi lidi, co prošli s odřenýma ušima základkou a teď nemají do čeho píchnout, protože to jsou nezaměstnatelný nemakačenka.

na příspěvěk reagoval PaulCZE, Croft

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Nudné, křečovité a místy dost trapné. Dnes už vážně nikdo neumí dělat zábavu? A to do toho pořád musí někdo tahat politiku? To vážně i Televarieté bylo mnohem lepší. Dám 1* - za ta víčka :-) Jinak trapas.  

Uživatel Marlou smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama