Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Minisérie Třetí den od tvůrců Dennise Kellyho a Felixe Barretta je rozdělena do dvou částí nazvaných Léto a Zima. V části Léto, sestávající z prvních tří epizod, ztvárňuje Jude Law (Nový Papež z produkce HBO) muže jménem Sam, který je přitahován k tajemnému ostrovu u britského pobřeží, kde narazí na skupinu ostrovanů odhodlaných za každou cenu zachovat své tradice. V Zimě, odehrávající se v průběhu dalších tří dílů, hraje Naomie Harrisová (Moonlight) neústupnou ženu Helen, která přichází na ostrov hledat odpovědi. Tím však rozpoutá hašteřivou bitvu, která má rozhodnout o jeho osudu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Brodequin k tomuto seriálu (2)

Třetí den (2020) 

Kamera a tak.. začínalo to dobře. Jistá kvalita se tomu nemohla upřít. Ale já nevím, co to je zase za haluz potom, že se to tak zvrtne do podivnosti. Stejně jako u Raised By Wolfs. Vystihl by to známý párty huličský výraz "Na vlnách podivna". Nejlepší byl ten člen štábu, co při tak výrazném výkonu Juda v kostele ve třetím díle poklekával nahoře na lešení a nevím co tam dělal. :-D Toho si fakt jako nevšimli? ()

Sunday - The Ghost (2020) (E03) 

Ve třetí části už mi začalo lézt na nervy absurdní chování postav - hlavně Sama. S tím dítětem jsem to taky nepochopil. Nechci spoilerovat, ale fakt to nedávalo vůbec smysl. ()

Reklama

Reklama