Reklama

Reklama

Ragnarök – Konec světa

(seriál)
Trailer
Norsko / Dánsko, (2020–2023), 13 h 50 min (Minutáž: 38–55 min)

Hrají:

David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Gísli Örn Garðarsson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

V jednom norském městě, které je ohroženo znečištěním a tajícími ledovci, se zdá, že přichází konec světa. Dávné zlo ale dokáže vyzvat na souboj jen legenda. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (78)

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Docela nuda, moc se toho neděje. Hlavní herec byl hrozně nesympatický a čuměl jak puk pořád. Ostatní byli docela v pohodě jen ta rodina by se asi měla chovat trošku jinak, když jsou staří 3000 let. Nápad zajímavý, ale pokud bude 2 série, chce to jet trochu víc na akční scény, tady jich bylo minimálně a když už tak to byla otázka pár vteřin. Za 1. série víc jak 3* dát nemůžu. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neslyšel horší dialogy a neviděl tak hloupé chování postav. Hlavní hrdina mi ke konci totálně lezl spíš na nervy, než abych mu nějakým způsobem fandil. A konec to byl totální hřebíček do rakve ... Který mi donutil položit otázku: " Vážně jsem strávil 5 hodin, aby to vyústilo v tohle prázdné nic?" 4/10 ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

@Lunado to vystihl dobře s označením "komorní". Je to velmi zvláštní atmosféra, interakce mezi lidmi též jiná než u klasického amerického seriálu a to je možná důvod, proč se to mnoha lidem nelíbí. Nejsou na to zvyklí. Tak, jak Američan nebude chápat Pelíšky, tak ho moc nebude bavit Ragnarok. Za mě plusové body jak v ozvučení, tak i hereckými výkony. Příběh byl na mě trochu zbytečně "enviromentální", protože to teď "frčí", vadilo mi to o to víc. A určité mínus je pár scén, které prostě nedávaly logiku v jinak vcelku pěkně poskládaném příběhu. Řekněme jen, že kdybych v sobě našel nadpřirozené schopnosti a někomu o tom řekl, kdo bude jen tak kroutit hlavou, že jsem pako, tak mu asi ukážu nějaký důkaz. Ne, že ho nechám přemýšlet o mé narůstající psychické poruše... Budu velmi rád za pokračování. All Hail Lynet 68 % ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

1 série ano, jde pouze rozběh na zjevně rádoby dlouhou trať. Bohužel. Příběhu by krásně slušela minisérie a ne horečné ukvapené ukončení první série. Dít se toho mohla ještě tuna. Ale když v posledním dílu zbývá 12 minut a chystá se mrtě moc zajímavých věcí, začne tušit divák, že těch dvanáct minut stačit nemůže. Nestačilo. Na druhou stranu si ale moc nedovedu představit fungování druhé série. Očekávám najednou zbytečné oddalování střetnutí. Nezajímavé a příběh neposouvající vedlejší postavy. Podívám se a možná brzy se seriálem skončím a hodnocení padne na spravedlivé 2 hvězdičky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Síla, už od prvních sekund dokázal tenhle seriál získat mojí pozornost, aby tady byla už druhá série. Soundtrack výborný, Norské město pastva pro oči, herci dokonale vybraní, prostě hltal jsem pár dílů hned po sobě a chci další dávku. Nejde najít chybu, nic to musí člověk vidět. Každá síla nese břemeno a zlo ale taky výhody. Druhá série byla skvělá ale krátká tak doufám že další to vše vynahradi, i přesto jsem hodně spokojený s pokračováním příběhu. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Podle mytologie může mjolnir používat pouze Thor a jeho syn Magne. (Nautilus06)
  • Město Edda, v němž se celý příběh odehrává, je fiktivní. Skutečné město, kde byly natáčeny exteriéry, je Odda nacházející se v Norsku mezi městy Bergen a Stavanger. (Van_Stajpen)

Reklama

Reklama