Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrian Lyne natočil Flashdance, Osudovou přitažlivost nebo Lolitu, naposledy ale stál za kamerou v roce 2002 u erotického thrilleru Nevěrná. Teď se po letech vrací a bude na place šéfovat Benu AffleckoviAně de Armas. Ti dva si zahrají manželský pár, který má trošku podivnou dohodu. Aby nemuseli své neshody řešit rozvodem, je Vic ochotný tolerovat Melindě její aférky. Dokud nezačnou beze stopy mizet její milenci a on se nestane podezřelým z vraždy. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Deyw 

všechny recenze uživatele

Starej koren, kterej ma rad svuj klid i zenu a neni normalni - teda aspon podle ni - ona zase mlada kurva co prca kazdeho na potkani..tenhle film je o lasce a hledani kompromisu.. jejich vztah by jim kdekdo zavidel! affleck je skvelej typek a manzel, ta kurva je hot ale nakonec ji to vsechno dojde, ze to delal pro ni!! 🫴 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když bylo príma vidět, že se někdo ve vztahu může chovat debilněji než moje ex, tak je to holt jenom film, takže pořád s přehledem držím stupně vítězů. Hezky se na to koukalo, to jo, ale spíš než thriller jsem teda viděl sci-fi. Zas ale se nevidí každej den, aby hollywoodskýho herce přehrál šnek. Gratuluju, Bene. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5,5/10). Hlavním důvodem, proč jsem se na tento film podíval se podle mě shodoval s většinou lidí. Ana de Armas v erotickém thrilleru společně s jejím - teď už bývalým přítelem Benem Affleckem. To zní zajímavě a moc takových filmů tady v dohledné době nebylo. Navíc Ana patří k tomu nejkrásnějšímu, co může momentálně Hollywood nabídnout. Očekávání byla veliká a doufal jsem ve žhavou podívanou. To se bohužel nekonalo. Dostal jsem docela sterilní podívanou, které mělo pramálo intimních scén nad kterými bych slintal. Protože přesně tohle jsem od toho chtěl. Zápletka byla taktéž jednoduchá, takže bylo velmi jednoduché ji prokouknut. Co se mi ovšem líbilo, tak byl herecký výkon Any de Armas, která byla na jednu stranu totálně k sežrání a na straně druhé totálně na facku. Zachytila věruhodně toxicitu ve vztahu s dokázala vyvolat v divákovi nepříjemný pocit. Na jedné straně Ben Affleck - její protiklad, zase zahrál milujícího manžela, tak trochu flegmatika, ale s temným tajemstvím, které dával postupně najevo. V konečném důsledku se rozhodně jedná o zklamání. Očekával jsem od toho více dravosti a vášně. Na stranu druhou mě film nenudil. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] No, má to průměrné hodnocení a já to docela chápu. Jenže mě zde Affleck a Ana de Armas docela bavily. Co se týče Any, tak jsem měl každou chvílí v ruce ptáka, protože i po třicítce je stále k nakousnutí. Affleck mě zde bavil, protože zde zahrál postavu asi tak takovou jakou on má flegmatickou povahu. Žánrově a obsahově to působí dost mírně a možná i táhle. Ale tu hloubkou u obou postav jsem cítil. I mi to celkem uteklo, rozuzlení napínavé moc není, ale asi patřím do té šťastnější skupiny diváků. Víc k tomu asi už nenapíši, je to tak na to 1 pohodové vidění, ale tu 4* jsem musel dát, nenudilo mě to ani na chvíli. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nečakal som v zásade nič. Jediné s čím som bol oboznámený, bol fakt, že sa nejedná o úplne erotický thriller, ako to bolo svojho času prezentované. A možno práve preto som nebol vôbec sklamaný. Démonický Affleck je výborne zmotivovaný a hoci sa jedná o sofistikovaného antagonistu je pre mňa funkčnou zložkou a uveriteľným ťahúňom celého filmu. Ana de Armas lezie na nervy svojou manipulatívnosťou, ale hrá to dobre. Bez zaváhania a skvelo Benovú postavu dopĺňa. Chémia medzi nimi funguje a v rámci príbehu to úplne stačí. Gone Girl mala podobný feeling a páčila sa mi približne rovnako. Hoci v tomto konkrétnom prípade, keby film vznikol len o desať rokov skôr, bol by údernejší. Lyne ale točiť stále vie a pre mňa je finále pekne vygradované ( aj napriek očakávateľným zvratom). Užil som si to. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

11.12.2021

Erotický thriller Deep Water režiséra Adriana Lynea (Lolita, Jakubův žebřík) studia 20th Century Studios měl mít původně premiéru už v listopadu roku 2020. Jenže pak přišla pandemie, a snímek tak… (více)

Black Widow a Cruella míří na Disney+

Black Widow a Cruella míří na Disney+

24.03.2021

Špatné zprávy pro kina, dobré zprávy pro nedočkavé diváky. Studio Disney čerstvě oznámilo, že vedle tradiční premiéry v kinech dorazí snímky Cruella a Black Widow rovněž ve stejný den i na… (více)

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno