Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týna řeší další katastrofu, kozy onemocněly a vypadá to, že jestli je nebude okamžitě očkovat, tak pochcípá celé stádo. Janek nabízí, že rozjede crowdfundingovou kampaň. Týna jde za Konvičkovou a domluví se s ní, že jí půjčí 150 tisíc. Lidé na statku se skládají, aby Týně pomohli, ale stejně to nestačí. Týna se bude muset půjčit od Lídy. Jenže ani k tomu nedojde, protože Janek zaperlí a peníze z crowdfundingové kampaně sežene. 240 tisíc za dva dny. Týna má chuť ho obejmout. Franta se podezíravě dívá na všechny chlapi, kdo by mohl být Štěpánův otec? (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak jsem vydělal 10 milionů." Vypadá to jako schválnost, že koukám na něco, ce se mi nelíbí. Ale v televizi nic není! Opět děsná trapárna, herci se ani nesnaží a děj zná člověk dlouho dopředu. Však i karty říkají, že je to láska. Snad jen u msty staré Konvice jsem zlehka povytáhl obočí. Každopádně parta pražských floutků by na vsi dostala na hubu, crowdfunding byl k smíchu, lačnost starostové po zázračné vodě je zábavná. Nejvíce jsem ale trpěl u dojemné sbírky farmových povalečů na léky pro kozy. Ostatně, ty jediné byly opravdu přirozené. Pan Decastelo by se měl někdy podívat na venkov, jeho vzpomínky na pojízdnou prodejnu jsou již silně zkreslené. Počet nepozorovaně vyslechnutých cizích hovorů: 2. ()

Reklama

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • V čase 52:40 je na obrazovce notebooku text „Zachraňte kozí farmu“. V textu se však nachází překlep – namísto slova „jogurtů“ obsahuje výraz „jogutů“. (David7)

Reklama

Reklama