Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haně se udělá špatně a skončí v nemocnici. Janek domluví, že jí udělají okamžitě katetrizaci, na kterou by jinak musela čekat. Běta vyrobí čaj podle starého Popelkova receptu. Týna a Julie se rozhodnou, že budou takový čaj vyrábět. Ale nápadu se ujme Sylva a chce, aby se Vilda stal investorem. Když to odmítne, vyspí se se Štěpánem. Týna ani Vilda se to nedozvědí a Vilda peníze nakonec Sylvě půjčí. A Franta přinese Kratinovi svůj a Štěpánův vlas. Chce, aby je Kratina zavezl do města do genetické laboratoře. Aby byl výsledek pozitivní, musí dát Kratina místo Frantova vlasu svůj. Výsledek je pak skutečně pozitivní a Franta je spokojený ve své nevědomosti. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniální překupník, který netvoří žádné hodnoty a jen šmelí, dnes opět dokázal, že peníze jsou moc. Za peníze vyřešil problém s narozeninami, v nemocnici (nelze si nevzpomenout na "kulichy"), kámošovi koupil pivovar, aby ten z něj vytuneloval dva melouny. Dobrý nápad je také děkovat někomu ve 2 ráno. Zajímalo by mě, co všichni dělají, když vlastně vůbec nic nedělají. Tátův geniální čaj z neskutečně dobré vody ale prý bude propadák. No nevím, stačí přece udělat jezírko, nějaký základní filtr a peníze se sypou samy, ne. Jinak katetrizace je způsob vyšetření, takže když paní vyšetříme, bude za pár dnů zdravá... Totální hovadina! Počet cizích nepozorovaně vyslechnutých hovorů: 1 (+3 částečně). ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Typický spotřební materiál, nepříliš horší než už tak velmi špatná výplň televizního vysílání s názvem ulice a tomu mnoho podobných. K plnému znechucení mi jeden díl bohatě stačil. Hodnocení odpad by nebylo úplně fér, přesto je jedna hvězda přece jen poněkud shovívavá. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama