Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek řeší, že bude muset prodat pole od Strnada Zavařilovi, kterého nemá nikdo rád. Nakonec je pronajme Kratinovi. Týna si myslí, že Janek dělá špinavé obchody a rozejde se s ním. Když se od Vildy dozví, že Janek už s Predragem neobchoduje, tak se k němu vrátí. Štěpán je v nemocnici, kvůli ledvině. Julie jde na rande s veterinářem a Denisa si Linharta omotává kolem prstu. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na statku a okolí už spekuluje víceméně každý. Ovšem pouze Pražák přišel asi o 30 000 000. Proto víme, která kráva je na statku ta největší. Další rozchod, tentokrát jen na pár minut. Ledvina taky byla rychlá. Džon chce jezdit na jachtu s tou novou, tak jí koupil ranč. Holka není z laciného kraje. Děj trochu oživil Zdéňa, ale proč tam vůbec byl, je mi záhadou. Ostatně, je už tak nějak zvykem, že se postavy a pohnutky vynořují a zase zanořují. Trochu Cimrmanovo Proso. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po více jak třiceti epizodách, což je ve vysílacím období asi čtyři měsíce (nebo kdy se seriál vlastně začal vysílat), tu máme opět podzápletku s otcovstvím, na kterou už asi všichni zapomněli. Pak je tu také vyměněná herečka za Arichtevu, což mě upřímně zezačátku zmátlo, ale nakonec se na ni dá zvyknout. No a konečně naše "bezchybná" Týna, která si prostě musí vést svoje a nikoho nenechá vyslechnout, až jí nakonec musí Vilda otevřít ta její očíčka (btw normálně bych si přála, aby jí to neříkal, ale takhle by se o Jankových činech nikdy nedozvěděla, takže bychom se dostali zpět na začátek, což doufám nikdo nechce). ()

Reklama

Reklama