Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný béčko. Neustále jsem měl pocit, že mi něco uniká, protože o minulosti se pořád mluví, ale začátek jen napíše "O dva roky později...". A až po skončení zjistím, že tohle má ve skutečnosti i první díl. Přesto mi to vlastně nijak nevadilo si film neužít. Já mám rád hodně trhlé filmy. Kupříkladu Zombieland (2009) je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Ale tohle nedávám. Přepálený gore, hloupé postavy, divný příběh a hlavně naprosto nesmyslný postup děje. Omlouvám se fanouškům série, ale tohle šlo brutálně mimo mě. Ten film mi přišel naprosto debilní od začátku do konce. (25 %) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už si moc nepamatuji, z jakého důvodu mě tenkrát jednička docela dost bavila, ale tenhle sequel mě pořádně zklamal. Je fakt, že slashery nevyhledávám, nicméně co se dělo tady, to už bylo přespříliš přestřelené a vyloženě mě vytáčely mnohé naprosto idiotské gagy převážně ze začátku filmu. Třetí hvězdičku dávám pouze a jen za Samaru Weaving, kterou jsem si právě od Babysitter 1 docela dost oblíbil a dost nemile mě překvapilo, že tu je nějakých chabých 20 minut. Snad si příště už Robbie Amell nezapomene tričko. Na slibovanou trojku už se asi vy*eru...5/10 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování Chůvy na zabití jsem zhlédl jenom pár chvil po jedničce, což mělo své výhody, ale i nevýhody. Nemusel jsem si připomínat děj a všímal jsem si nejednoho odkazu na předchozí díl - v čemž ale tkvěly ty nevýhody: Nejenže se jedná o vyvražďovačku, jde i o totální vykrádačku jedničky, která jenom děj posouvá do větší absurdity a na nejednom místě jede proti logice svého předchůdce. Jenna Ortaga byla fajn, ale její účast nepomohla, zatímco Emily Alyn Lind byla vyloženě na pěst. Samotný závěr filmu byl jen trpkou třešničkou na tomto bizarním krvavém dortu. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dva roky po osudových udalostiach, kedy bol Cole (Judah Lewis) obeťou nevydareného krvavého rituálu, sa jeho psychický stav stále nezlepšil. Jeho rodičia ho plánujú poslať do psychiatrickej liečebne, čomu sa snaží zabrániť jeho najlepšia kamarátka Melanie (Emily Alyn Lind), ktorá ho pozve na zábavu s kamarátmi. Cole pozvanie prijme, ale ešte netuší, že sa párty zmení na krvavú jazdu. - Opäť skvelá jazda. Scenár je znova nápaditý, aj keď už velmi neprekvapí, keďže tvorcovia nechávajú postavy zomierať spôsobmi, ktoré majú pripomínať ich úmrtia z prvého filmu. Rovnako ako v prvom filme je tu kopa fajnových gore scén, akurát ma mrzí, že tvorcovia pridali viacero úplne zbytočných digitálnych efektov, bez ktorých by sa to celé zaobišlo. Musím podobne ako minule vyzdvihnúť vydarený casting, aj čo sa týka nových postáv. Po dlhej dobe konečne slušný horor na môj štýl, ktorý mieša horor a zábavu presne v takej forme, v akej to mám najradšej. + Bella Thorne + herečka z Mockingbird, Lights Out a Hidden + herečka z The Midnight Meat Train, Trick 'r Treat a 7500 + herec z Summer of 84 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Horory, kde malí smradi přehrávají, hrají si na bůhví co a nakonec přemůžou dospěláky (The Babysitter, Better Watch Out ...). Tohle pokračování je sice o fous lepší a "dospělejší", ale i tak jsem měl pocit, jako bych se díval na Disney Channel, který se snaží o Hororovou zábavu. Vtipy jsou tu celkem trapné, ohrané, Gore sice je, ale opakuje se stále scéna vyprsknutí krve do obličeje, občas to ani nedávalo smysl. Asi se vyplatí před filmem pořádně zhulit. Nic pro mě, ptákovina pro puberťáky. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)
  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama