Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný béčko. Neustále jsem měl pocit, že mi něco uniká, protože o minulosti se pořád mluví, ale začátek jen napíše "O dva roky později...". A až po skončení zjistím, že tohle má ve skutečnosti i první díl. Přesto mi to vlastně nijak nevadilo si film neužít. Já mám rád hodně trhlé filmy. Kupříkladu Zombieland (2009) je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Ale tohle nedávám. Přepálený gore, hloupé postavy, divný příběh a hlavně naprosto nesmyslný postup děje. Omlouvám se fanouškům série, ale tohle šlo brutálně mimo mě. Ten film mi přišel naprosto debilní od začátku do konce. (25 %) ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Ještě víc ujetější než předchozí krvavé hody v baráku. Tady to lítá hlava nehlava, hektolitry krve stříkají kolem, ale minulý díl byl přeci jen o něco zábavnější. A bylo tam víc Samary Weaving. Výplach hlavy zábavný, odreagování zábavný, ale logiku v tom nehledejte. Postavičky se totiž střídavě objevují a zase mizí bez logiky věci. McG se tu definitivně urval z řetězu. 55% ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Z Krvavé královny jsem rozhořčen a zklamán. Už se mi to vlastně stalo u McGho u Charlieho andílků. McG dokáže vytvořit něco úchvatného a zábavného a jakmile se pustí do pokračování, tak z toho udělá slátaninu. Jednička Babysitter byla skvělá, vtipná, napínavá a velice zábavná, oproti tomu dvojka hrozně tlačí na pilu, je vyloženě nelogická a hlavně tahoun jedničky Samara Weaving se ve dvojce prakticky neukáže. Mé očekávání bylo prostě mnohem větší a velice mě mrzí, že nebylo naplněno. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla celkem fajn a hodně těžila z momentu překvapení.Tohle dvojka - celkem logicky - nemá a i když se docela snaží,svému předchůdci se nevyrovná.Na druhou stranu je to ale pořád koukatelná ulítlá zábava s trochou toho gore,která v podmračeném odpoledni vyloženě nudit nebude.Snad jen ta Samara,která první díl táhla tu chybí...60% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní sequel. Prakticky se jede na stejné vlně jako v prvním díle. Všichni jsou si moc dobře vědomi co točí za film a užívají si to. McG tento typ filmů umí točit a je vidět, že má řemeslo v ruce a baví ho to. Režisér přichází s kupou nápadu, tvoří zajímavé a zábavné scény a krásně do toho zapojuje popkulturní písničky. Je to hodně příjemná oddychovka co mi několikrát vykouzlila úsměv na tváři svojí přepáleností, absurditou a tím jak moc se neber vážně. Po herecké stránce to šlape a je radost na to koukat. Ocenil jsem gore scény, které jsou celkem kreativní, hezké zapojení herců z prvního filmu a taky to, že to vypadá vizuálně dobře. Mohlo to být o pár minut kratší, ale i tak jsem se nenudil. Chůva na zabití: Krvavá královna je fajn oddychovka a pokud vás bavil první díl, tak zde bude taky spokojený. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Podtitul filmu Killer Queen odkazuje na stejnojmenou píseň skupiny Queen, která dokonce i zazní ve vyvrcholení filmu. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama