Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je príjemné vidieť staré známe postavy. McG ide rovnakou cestou ako v prvej časti. Balansuje na hrane absurdity a vtipu a v niektorých prípadoch sa mu to vypláca, v iných zase nie. Chcelo by to nápaditejšieho tvorcu, aby z tohto spravil chuťovku o ktorej sa bude rozprávať dekády ( ako sa to napríklad deje s prvými Evil Dead). To ale neznamená, že to nie je zábavné. Jenna Ortega aj Emily Alyn Lind sú krásne. Dobre sa na ne pozerá a vďaka nim dakedy zabúdate na to, že sa jedná vlastne o totálnu kravinu. Judah Lewis hrá prvú ligu a potešia aj jeho rodiča. Zvyšok je do počtu a zbytočne prehrávajúci. Rovnako poteší návrat Samary Weaving ale čakal som v jej prípade niečo omnoho viac epickejšie. Na druhú stranu nevadí. Očakávať veľké veci od takéhoto typu filmov sa veľmi nevypláca. Každopádne obidva filmy považujem za to lepšie čo McG vytvoril a rád sa k nim budem vracať - ako ku zábavným chuťovkám. Ak by bola aj tretia časť, asi by som sa nenahneval. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jenna Ortega je teda epesní a je zábava sledovat, jak se postupně vybarvuje. Jinak je to klasický sequel - všeho víc. Ač se to snaží uvést děj více do kontextu a rozšířit jedničku, je to nakonec snad ještě větší ptákovina, která si je ale svojí demence vědoma a snaží se z toho dělat přednost, což jí se někdy daří lépe, někdy hůře. Místy je to slušně nahláškované, ale oproti svižné a krátké jedničce se dvojka místy nepříjemně táhne a působí to více hnané na sílu. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

The Babysitter 2 má téměř úplně stejný scénář jako první díl, ale výsledek zde je díkybohu daleko lepší. Děj je na chlup stejný jako v prvním díle (rituál -> útěk -> vyvražďování), vracejí se nám i staré postavy, ale úvod i akce jsou zde několikanásobně zajímavější, gore je opět dost vymazlené, vizuál slušný a o zábavu jsme taky nepřišli. Od začátku dění film pěkně buduje atmosféru a v tom nejlepším udeří s nečekaným twistem, který odstartuje lov satanistů na hlavní postavu. Potěší hlavní záporačka Emily Alyn Lind, která vypadá a působí skoro stejně jako původní Samara Weawing (která se zde moc bohužel neobjeví) a stejně tak jsem byl překvapen obsazenou Jennou Ortegou (malá sestra z You 2.série). Největší předností je ale schopnost filmu dělat si sám ze sebe srandu, nebrat se vůbec vážně a geekovské motivy z něj přímo tryskají. Tohle se mi líbilo - oproti jedničce posun vpřed. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

2/10 Děsivá hovadina v tom nejhorším možném smyslu. Trapný humor a bez nápadu sakumprásk vykradený obsah jedničky, která byla taky pitomost, ale aspoň ne dvakrát převařená pitomost. Postavy se chovají naprosto nelogicky a v rozporu s předchozími událostmi prostě jen proto, že to tak scenáristi potřebovali. Není to děsivé, není to vtipné, nezabaví to, všichni herci jsou neskutečně toporní, děj to nemá, originální myšlenku to nemá, zkrátka naprostá ztráta času. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takže mi chcete říct, že všechny blondýnky mají uzavřenou smlouvu s ďáblem? Jo, to by vlastně sedělo. Pokračování Chůvy je každopádně ještě krvavější, ještě víc meta a taky ještě stupidnější než jeho předchůdce, takže i když bych tam našel spoustu věcí, které jsem si užil (Robbie Amell tady předvádí svoje nejlepší herectví, Bella Thorne je pořád hrozně vtipná p*ča a Emily Alyn Lind naplňuje iluzi Samary Weaving do puntíku přesně), bez toho momentu překvapení už to zkrátka nefunguje zdaleka tolik jako minule. 101 minut sice uteklo, ale že bych se nějak ďábelsky bavil, to bohužel ne. Guilty pleasure optikou ledabylých 6/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama